Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

1 kérdés 1 válasz – Tudj meg magadról többet 1 perc alatt

1 kérdés 1 válasz – Tudj meg magadról többet 1 perc alatt! A világ legegyszerűbb és legnagyszerűbb személyiségtesztjéből sok minden kiderülhet!

1 kérdés 1 válasz - Tudj meg magadról többet 1 perc alatt A kép forrása: internet
1 kérdés 1 válasz - Tudj meg magadról többet 1 perc alatt

1 kérdés 1 válasz – Tudj meg magadról többet 1 perc alatt!

Itt van egy egészen egyszerű kép.  Hiába nem nehéz feladat, 100 emberből 90 első ránézésre nem tudja kitalálni mit is ábrázol valójában. Figyelj, nézz és koncentrálj!

Mit látsz a fenti a képen?

Ne gondolkodj, ne agyalj, hanem amit először meglátsz, az a fontos. Két lehetséges válasz létezik!

Az emberek többsége legelőször egy kört lát meg.

Ha te is ezt látod,  akkor te ragaszkodsz a szabályokhoz, a régi elvekhez. Szereted, ha megmondják neked mit tegyél. Szívesen támaszkodsz másokra, döntéseket nehezen hozol meg egyedül. Szívesen meghallgatsz másokat, ám tanácsokat nem osztogatsz. Imádod a monoton, egyhangú munkát és zavar, ha valami kizökkent az adott tevékenységből. Szeretsz olvasni, főzni. Könnyen elalvó típus vagy, néha szükséged van egy kis napközbeni passzív pihenésre is. Rajongsz az egyszerű dolgokért, például egy virágcsokorral, mindenféle extra csomagolás és díszítés nélkül, le lehet venni a lábadról. Bármilyen titkot rád lehet bízni, végtelenül megbízható ember vagy! A sötétebb színeket kedveled.

Ha viszont egy arcot vettél észre először,

akkor te egy igazán türelmes ember vagy, amit elkezdesz, azt véghez is viszed, akármennyi idődbe és energiádba telik. Sosem adod fel azt, amibe belekezdesz. Végtelenül lelkes vagy és mindenhez nagy szenvedéllyel, kedvvel állsz neki. Szereted, ha egyszerre több feladatod van, a figyelmed igencsak szerteágazó. A világos, élénk színeket kedveled. Imádsz ajándékot kapni, legjobban valamilyen kreatív meglepetésnek örülsz. Nagyon nehezen tudsz ellazulni, inkább az aktív pihenés híve vagy! Nehezen tartasz titkot: nem szándékosan, de van, hogy kikotyogsz dolgokat.

 

Tetszett ez az egyszerű, de annál érdekesebb személyiségteszt?

Te mit láttál meg először a képen?

Illik rád a jellemzés?

Szólj hozzá