Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Közel 3 évtizeddel fiatalabb lányba szerelmes a magyar sztár – Vége a házasságának

Az ismert és közkedvelt magyar műsorvezető életének egy új szakasza vette kezdetét. Vége a házasságának. Elcsavarták a fejét. Közel 3 évtizeddel fiatalabb lányba szerelmes a sztár.

Közel 3 évtizeddel fiatalabb lányba szerelmes a magyar sztár - Vége a házasságának A kép forrása: Story magazin Olajos Piroska
Közel 3 évtizeddel fiatalabb lányba szerelmes a magyar sztár

Közel 3 évtizeddel fiatalabb lányba szerelmes a magyar sztár

A rádiós műsorvezető házassága több hullámvölgyet is megélt már, minden gondot meg tudtak közösen oldani. Eddig. Cooky kapcsolatának azonban vége. A Nagy Duett sztárja olyan, mintha kicserélték volna. Teljesen új külseje nem is annyira meglepő, mint az a tény, hogy szerelmes és új párja van.

Vége a házasságának

Egy közel 3 évtizeddel fiatalabb lány csavarta el a fejét.

A hot! magazin egyik olvasója szúrta ki Cooky új barátnőjét az egyik forgatáson.

Forrt körülöttük a levegő, alig bírták visszafogni magukat, végül nem is bírték ki, és váltottak egy lopott csókot, amikor azt hitték, senki sem figyel rájuk.

Cooky már nem tudja és nem is akarja tovább titkolni új kapcsolatát. Az egész ország azon csámcsog, hogy képes volt 16 éve tartó házasságát feldobni egy 27 évvel fiatalabb nő miatt.

Ám, azt hogy a szakítás oka egészen pontosan mi lehetett, csak az érintettek tudhatják.

Kit érdekel az én házasságom? Engem sem érdekelt soha, hogy Michael Jackson mit csinált a magánéletében, a szakmai pályafutása miatt rajongtam érte. Meggyőződésem, hogy az embereket nem érdekli a privát életem, sokkal jobban díjazzák, hogy milyen szórakoztató műsorvezető vagyok.

Mondta Cooky egy riportban.

A pár felszabadultan éli a kis világát, nemrég egy fesztiválon buliztak együtt. Nem törődve a rosszalló tekintetekkel. A nagy korkülönbség igen látványos, de ez őket nem érdekli.

Új párjával egy közös munka kapcsán ismerkedett meg, már együtt is élnek. A 47 éves Cooky tehát váltott és ezzel a lépésével Benkő Dániel nyomdokaiba lépett. Illetve mégsem. Mert míg Benkő Dániel és kedvese között 50 év korkülönbség van, addig Cooky és szerelme közt “csak”  27 év.

Egy a lényeg: a 47 éves műsorvezető és a 20 éves lány jelenleg igen boldog.

 

Ő Cooky új barátnője

Izzik a levegő Cooky és új kedvese, Deborah között. A fiatal lány Siófokra is elkísérte párját.

Közzétette: Story – 2017. július 26.

Szólj hozzá