Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

A boldogság madara eljött hozzád – Nézd meg milyen üzenetet hozott neked

Nagyon érdekes teszt következik. Őszinte, mély, igaz, találó és újat mutat meg rólad. Tündérmesékből, dalokból sokan tudják már, hogy valahol ebben a világban él egy szerencsés, gyönyörű, mágikus madár, amely teljesítheti a vágyaidat. Egyes források azt állítják, hogy ez a madár égszínkék, mások szerint pedig fényesen tüzes. Ma azt javasoljuk, hogy lépj ki a mindennapok mókuskerekéből és merülj el az álmok és mágia világába. Képzeld el, hogy a kertben sétálva titkos helyet találtál. Az egyik varázslatos fán mágikus madarak vannak, ők a boldogság madarai. Hívd magadhoz az egyiket és ajándékot is hoz neked egy üzenet formájában. Melyiket választod?

A boldogság madara eljött hozzád - Nézd meg milyen üzenetet hozott neked
A boldogság madara eljött hozzád - Nézd meg milyen üzenetet hozott neked

A boldogság madara eljött hozzád – Nézd meg milyen üzenetet hozott neked

Madár 1

Ez a madár azért repült hozzád, hogy bemutassa ajándékát pozitív energia formájában. Azonnal fogod érezni a hatását, de következő hónapban teljesedik majd ki. Az üzleti életben szerencsés leszel, szerencsésebb, mint valaha. Szeresd, amit csinálsz, legyél vidám! Meglátod mennyire megváltozik egy mosolytól a világ körülötted.

Mindenekelőtt pedig ne felejtsd el azt, hogy itt az ideje annak, hogy csak és kizárólag magadra hallgass végre. Kövesd a saját szívedet, a saját vágyaidat és céljaidat!

Madár 2

Te választottál egy szerelmes madarat. Sok izgalmat és mélységet ígér a szív ügyeiben. A közeljövőben a szemed fényesebb lesz a szeretettől és az érzelmektől, mint a gyémánt.

Ráadásul könnyedén megtalálhatod a közös nyelvet egy számodra fontos emberrel is. Nem fogsz vitatkozni, mert rájössz felesleges, csak energiát szív el belőled. Már nem állsz bele a konfliktusba. Előléptetés, elismerések várnak rád. Boldogabb leszel, mint valaha.

Madár 3

A varázslat benned van. Bármit tehetsz, amit akarsz. Egy kis buzgóság, egy kis akarat, egy kis lendület és minden sikerülni fog. Szerencsés csillag alatt születtél. Higgy magadban és tedd a dolgodat. az eredmény nem marad el. Hamarosan érzékelni fogod magad körül és magadban is a pozitív változásokat.

Madár 4

Olyan madarat választottál, ami nagyon ritka! Az elkövetkező hónapban szerencsés leszel minden ügyedben. Érzelmi szinten végre meg fogod érteni, hogy hova, mit kell mozgatni ahhoz, hogy jobbra fordulhassanak a dolgaid. Kellemes meglepetést kapsz hamarosan. Ne pazarold el az időt. Élj a mának és most ragadd meg a lehetőségeket. Semmit ne halogass, mert óriási lehetőségek előtt állsz.

A kép forrása

...

Szólj hozzá