Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

A Fidesz Brüsszelben támogatja a migránsokat, csak itthon nem

Bár itthon – ahogy azt mindannyian tudjuk – a migránsokat tették közellenséggé a Fidesznél, valamint évek óta migránsellenes propagandát nyomnak, mégis most szavaztak meg Brüsszelben egy olyan állásfoglalást, miszerint támogatni kell és együtt kell működni a civil szervezetekkel a menekültek érdekében.

A Fidesz Brüsszelben támogatja a migránsokat, csak itthon nem
(Photo by Milos Bicanski/Getty Images)

Majdnem az összes megszavazta

Ráadásul tíz Fideszes európai parlamenti képviselő is igent mondott erre a migránspárti állásfoglalásra, függetlenül attól, hogy Magyarországon ennek a politikának a szöges ellentétét kommunikálják a Fidesznél. A szöveg szerint felhívják az Európai Bizottságot, kooperáljon a civil társadalmi és emberi jogi szervezetekkel annak érdekében, hogy a menekültek és a lakóhelyüket elhagyó személyek emberi jogait tiszteletben tartsák, különös tekintettel a kiszolgáltatott nőkre és lányokra.

Érthetetlen

Nagyon úgy néz ki, hogy a Fidesz brüsszeli képviselői szólítják fel a magyar kormányt (ami ugye Fideszes) a civilekkel való összefogásra. Fontos részlet az ügyben az, hogy a hazai kommunikációnak szöges ellentétét jelentő szöveget megszavazta hazai kommunikációval teljesen ellentétes szöveget megszavazta Deutsch Tamás, Gyürk András, Gál Kinga, Schöpflin György és Szájer József is.

Na most akkor ,,stop Soros” vagy ,,go Soros”?

Az egészben a legabszurdabb részlet az, hogy pont a múlt hét keddjén szavazták meg az úgynevezett ,,Stop Soros” nevű törvény,- és intézkedéstervezet-csomagot. Ez többek között arra kötelezi majd a civil szervezeteket, hogy vallják be, ha az illegális migráció támogatói, valamint 25 százalékos illetékkel sújtanák külföldről kapott támogatásaikat. Ez is elég érdekes, ugyanis ez azt jelenti, hogy folytathatják amit csinálnak, csak fizessenek a kormánynak. Gerinctelen egy banda, de már sajnos közel tíz éve ülnek a fejünkön, megszokhattuk.

...

Szólj hozzá