Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

A Fidesz emberei…!?

Rátok akartam szavazni, mert baloldali beállítottságú voltam, vagyok, leszek, de mától nem számíthattok a voksomra. 2018. évben, biztosan nem. Molnár Gyula és Karácsony Gergely elveszítettétek azt a bizalmat, amit belétek akartam fektetni. Számomra, megszűntetek, mint az MSZP vezetői, és a párt képviselőinek lenni. Megértettem, hogy miért is mondta azt SOROS GYÖRGY egy magánbeszélgetés kapcsán az újságíróknak, hogy a FIDESZ megvette az ellenzék vezetőinek egy részét…

Molnár Gyula és Karácsony Gergely mit akartok Ti ott Erdélyben képviselni?

Minket egyszerű adófizető állampolgárokat biztosan nem! Megszólaltatok, és azonnal kiderült, hogy miként is gondolkodtok azokról, akiket állítólag képviselni akartok. Képviselni azokat, akik véres verejtékkel dolgoznak meg a mindennapi betevőért, akiket kilakoltatnak csupán azért, hogy az értékes ingatlanokat a haverok kisajátíthassák, lebontsák a lakóépületeket és helyette magán – lebúj tanyákat – hozzanak létre….

Az egyszerű polgárok, akik bérből, fizetésből élnek, fizetik az adókat, támogatják a határon kívül élőket egy sor kedvezménnyel, és rengeteg pénzzel, akik ezt úgy hálálják meg, hogy szavaznak a fejünk felett ellenünk – a FIDESZRE. Arra a FIDESZRE, amelyet szeretnénk végre megbuktatni, a hatalomból kizárni és vezetőit felelősségre vonni mind azért a gonoszságért, amit ezzel a néppel szemben elkövettek. Hatalmukat megtartani csak a kettős állampolgárok megfizetett voksaival tudják megtartani. Ti pedig, – akiket ezek szerint megfizettek, – ezt a jogot nem elvenni akarjátok, hanem ahogy nyilatkoztatok inkább erősítenétek! Arcátlanság, de inkább POFÁTLANSÁGOT mondanék, de valamiféle kultúra szorult belém, – nem teszem!

A Fidesz emberei...!? Molnár Gyula és Karácsony Gergely
A Fidesz emberei...!? Molnár Gyula és Karácsony Gergely

MEGSZERZETT JOGRÓL szóltok, közben megfeledkeztek arról, hogy a FIDESZ hogyan vette el a rendvédelemtől, a bányászoktól, a rokkantaktól a nyugdíjat, és csinált belőlük egyik napról a másikra – másodrendű, vagy harmadrendű állampolgárt, akikből JÁRADÉKOST faragott, amit akkor vesznek el, amikor csak akarnak – egyetlen tollvonással… Nekik nem volt megszerzett joguk, csak a határon túllaknak a voksolás joga? Az ellenzék egy része pontosan azért harcol, hogy ez a jog megszűnjön – mert ezen kívül is többet ÉLVEZNEK odaát, mint a hazaiak, akik megteremtik ehhez a javakat! Annyi pénz megy a határon túlra, amennyiből Magyarország összes szegény emberén lehetne segíteni. Javulhatna az egészségügy, az oktatás, nem kellene az éhezőknek titokban, engedélyre várva osztani egy tál ételt, hogy éhen ne haljanak! Emberek haltak meg a hideg miatt – nem egy esetben a fűtetlen házakban, lakásokban.. Megy a pénz talicskázva azért, hogy ORBÁN VIKTOR hatalmát, országlását támogassák. Épülnek odaát is a stadionok, a kórházak, és mi, akik dolgozunk, nem tudjuk ezeket az építész szörnyeket még fenntartani sem…

Kiket is akartok ti képviselni ott KOLOZSVÁRON?!

Talán a FIDESZ utasításait hajtottátok végre? Gratulálok! Talán nem tudjátok, hogy az ottani bérek többszörösen többet érnek, mint a hazaiak a piacon? Ehhez bizony a mi adóink is belejátszanak, és akkor Ti, nekik ígértek kedvezményt, megszerzett jogot..!

Nem érdekel, hogy megy a pénz – oktatásra, gyermek születésre, egészségügyre, hogy itthon kedvezmények sokasága várja őket, – de azt már nem tűröm, és nem tűrhetjük, hogy egyetlen tollvonással döntsenek az életemről, a gyermekem és unokáim jövőjéről, amikor a FIDESZRE szavaznak..! Szavazzanak ott, ahol fizetik az adót, az egyéb járulékokat, és ahol élvezik munkájuk gyümölcsét!

HORVÁTH GYULA és KARÁCSONY GERGELY ti, nem minket képviseltek!

Elárultatok, és ennek az árulásnak még az ottaniak sem tudnak szívből örülni. Szemetekbe mondta a magyar képviselő, hogy számotokra, az MSZP-nek ott helye nincs. Nektek ott, babér nem terem – és azt hiszem ezek után már itthon sem sok.

A magam részéről ebben a pillanatban elhatároztam, és ki is mondom, hogy RÁTOK, erre az MSZP- re nem fogok most szavazni..!. Szavazok azokra, akik ki merik mondani, hogy voksolni a jövőmről csak azok tegyék, akik itt fizetnek járulékokat, és akik konkrétan itt élnek és dolgoznak! Nem támogatom a határon túliak szavazati jogát, – azt el kell venni.! Soha többé ilyen gyalázatot, ami egyedül és kizárólagosan ORBÁN VIKTOR és a FIDESZ hatalmát hivatott támogatni…

Most már magam is beállok abba a sorba, ahol azt mondják, a FIDESZ megvette kilóra az ellenzéki pártok vezetőinek egy részét. Biztosan jól megfizette ezt az árut, nekik megérte, nekünk viszont mérhetetlen csalódást okoztatok. Most már látom, nem engem képviseltek, ezért rám mától ne számítsatok.,

Most már konkrétan kellene bizonyítanotok, és rajtam múlik, hogy hiszek-e, nektek vagy sem…!

Nem várok magyarázatot! Az itthoniak dolgait hozzátok rendbe, akiktől elvették a nyugdíjat, akiket megkárosítottak, akiket fillérekért dolgoztatnak KÖZMUNKÁN, és akikről azt lehet mondani, hogy munkaidő után már nincs idejük, meg erejük a lopásra..! Majd ha így tesztek teljes szívből és lélekkel, akkor talán majd el kezdek hinni nektek is. De addig, rám ne számítsatok..!

Villás Lajos. Csak egy szavazópolgár.

Figyelem! A “szerintem” (vélemény) rovatunkkal lehetőséget biztosítunk olvasóinknak, hogy elmondják a véleményüket, kritikájukat, történeteiket, megfogalmazzák vicces, vagy álhíreiket.  Az itt megjelenő vélemények semmi esetben sem a szerkesztőség véleménye. A szerző neve elérhető a cím alatt, és/vagy az írás alatt. Amennyiben a cím alatt a zárójel felírat található, úgy a szerzőnek a neve a cikk alatt olvasható, akár a Népszavában! 
Önnek is van véleménye? Küldje el nekünk a szerintem@zarojel.hu címre – Kattintson!

...

Szólj hozzá