Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

A Fidesz szerint Szél Bernadett sorosistaként beférkőzött a nemzetbiztonsági bizottságba

A Fidesz közleményt adott ki, amiben azt írják Szél Bernadett LMP-s politikus már ,,a Soros-hálózat zsebében van”. Nagyon úgy néz ki, hogy mára már az összes ellenzéki ember nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Legutóbb Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója mondta ezt, miután Németh Szilárd és csapata kivonult a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, mert Szél Bernadett jelenléte ,,kockázatos” volt. A mostani közleményükben rátesznek még egy hatalmas lapáttal az egész színjátékra. Szánalmas, de hozzászokhattunk ehhez az alja-féle manipulatív baromsághoz. Ebben élünk 8 éve.

Szél Bernadett, a sorosista?

,,Szél Bernadett újabb bizonyítékát adta annak, hogy a Soros-hálózat zsebében van. Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának tagjaként azt kezdeményezte, hogy a testület decemberi ülésén a titkosszolgálatok által részben bemutatott Soros-hálózatról szóló jelentést és dokumentumokat teljes terjedelmükben adják ki neki” – írja a Fidesz közleményében, aztán hozzáteszi, hogy mivel Szél kérése el lett utasítva, most ő Molnár Zsolton, a bizottság szocialista elnökén keresztül próbálja kikérni a Soros-hálózatról szóló jelentést. Eszement egy gondolatmenet az biztos, de az a legdurvább ebben az egészben, hogy közel 2 millió magyar ezt be is veszi. Ez gyakorlatilag horrorisztikusan félelmetes dolog.

,,Úgy látszik, hogy Soros még nem, de az emberei már a Nemzetbiztonsági bizottságban ülnek” – folytatják a közleményt, igen röhejesen – de hát ugye ismerjük már ezt a cirkuszi bolondhoz, vagy alufólia-sapkás elmeroggyanthoz hasonló gondolkodásmódot. Szinte már hungarikummá tette a szeretett kormányunk.

Kamu - Lebukás! Így kell lebuktatnia jobboldalt!

Nem vesznek részt, mert kiderülne, hogy hazudoznak

A Fidesz azt írja, ,,felháborítónak és megengedhetetlennek” tartja, hogy Szél Bernadett nemzetbiztonsági bizottsági tagságával ,,visszaél”, legalábbis ők így fogalmazzák meg azt, hogy egy közérdekű információt ki szeretne valaki kérni. Fideszék szerint nem lehet tudni, hogy a Soros-hálózatról készült jelentést, dokumentumokat mire használná fel az LMP-s miniszterelnöknő-jelölt. Az egész kamubalhé eredményeképp a Fidesz azt hozta ki, hogy a mai Nemzetbiztonsági bizottsági ülésen nem vesznek részt, mert Soros emberei ott ülnek bent.

A Fidesz tehát láthatóan inkább kivonja magát az egészből. Ez olyan mint az oviban. ,,Ő volt, ő miatta, ő kezdte, én nem, én tényleg nem!” Kész vicc tehát ami manapság folyik a magyar politikában. Európa gyakorlatilag röhög rajtunk… pontosabban politikusainkon. Épp ezért áprilisban le kell ezt a bagázst váltani.

Ők beszélnek?

Mondja ezt egyébként pont a Fidesz, vagyis az a párt, amelyiknek egyik prominens holdudvari embere, a Figyelő tulajdonosa, Schmidt Mária azzal a Dr. Janan Mirwais-szal dolgozott együtt, aki most Szél Bernadettel dolgozik együtt és a Fidesz szerint ,,nemzetbiztonsági kockázatot jelent”. Az ELTE-n végzett fiatal jogász egyébként 2003 óta magyar állampolgár és közel 20 évet Gödöllőn töltött. Ismerjük a Fideszt, szeretik meghamisítani a közelmúlt történelmét is. Viszont ha sokáig maradnak, a régmúlt történelmét is hamarosan meg fogják hamisítani, és éppen ezért ennyire fontos őket mindél hamarabb elzavarni, nehogy úgy járjunk mint Orwell klasszikusában, az 1984 című kötet történetében szereplők.

Igaz, már most nagyon hajaz az egész arra a disztópikus világra, amit Orwell anno felvázolt és bemutatott olvasóinak. Egy olyan országban, ahol a propagandaplakátokat rendőrök őrzik, visszamenőleges jogalkotás folyik, és bármit elkobozhatnak a ,,terrorveszélyre” hivatkozva, ott már megvalósult a diktatúra. Az a helyzet, hogy tényleg ez a valóság, bármennyire is próbálják tagadni.

...

Szólj hozzá