Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

A Fidesz szerint szóra sem érdemes az, hogy Magyarország az elmúlt években több ezer menekültet fogadott be

Bár közel 4 éve ömlik mindenhonnan, hogy a migránsoktól félni kell, a migránsokat nem kell befogadni, a migránsok megerőszakolnak minket, letarolják és elfoglalják Magyarországot, most a szóvivő, Puskás Imre – akiről egyébként alig hallottunk eddig – azt mondja, az, hogy befogadtunk 2300 migránst az ,,szóra sem érdemes”.

b4a930d29231745ab7e15671741e2e3f

Évek óta ömlik a képünkbe a gyűlöletkeltés és a propaganda, mégis kiderült, hogy nem, hogy teljesítettük az Európai Unió által előírt befogadási kvótát, de még túl is teljesítettük. ,,A szám, amit elmondhatok: 1294 menekültet kellett befogadnunk az országba. De nem álltunk ki a nyilvánosság elé, hogy ők menekültek, mert különböző okok miatt menekültek”– mondtael Altusz Kristóf, hogy a hangos migránsozás és sorosozás közepette az Orbán-kormány szép csendben ezres nagyságrendben fogadott be menekülteket.

Az egész egy kamu, hablaty

A Hír TV riportere kérdezte meg Puskás Imrét, egy Fidesz-sajtótájékoztató keretei között arról, hogy miért nem állt ki a kormány a nyilvánosság elő, hogy 2017-ben befogadott 1291 főt menekült és oltalmazott státusban. Puskás erre azt felelte: ,,Abban sem állunk ki feltétlenül a nyilvánosság elé, hogy egy hónapban hány személyi igazolványt állítanak ki a kormányhivatalok, vagy hogy éppen melyik műemléket vagy örökségvédelmi vonatkozású épületet változtattak műemlék védelem alá. Számos információ van, úgy gondolom; zajlik az élet, a hivatalok végzik a munkájukat, és ezeknek a tevékenységéről valóban nem szoktunk naponta vagy akár havonta sajtótájékoztatót tartani.”

Ezen felül egyébként kiderült az is, – a Magyar Nemzet újságíróinak köszönhetően – hogy az Európai Unió migrációs alapjából menekülteknek bérelnek lakásokat Budapesten a kormány közreműködésével. Az egész tehát egyértelműen egy hatalmas köpönyegforgatás, aminek nem szabad bedőlnünk.

...

Szólj hozzá