Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

A fideszes polgármesterek felvágott farokkal sorosoznak

Pénteken a megyei jogú városok fideszes polgármesterei randevúztak a Bálnában, hogy sorosozzanak egy jó magyarosat. Kaposvár egykori polgármestere arra hívta fel a jelenlevő párttársai figyelmét, hogy „”Ellene vagyunk a tömeges betelepítésnek, ellene vagyunk a párhuzamos társadalmak kiépítésének” A felszólaló városvezetők tudták mi a dolguk: egymást túllicitálva buzdítottak az egykori Fidesz –támogató elleni fellépésre.

...

A fideszes polgármesterek felvágott farokkal sorosoznak
A fideszes polgármesterek felvágott farokkal sorosoznak

Szinte verseny folyt azért, ki tud nagyobbat lódítani.

Debrecen polgármestere, ahogyan jó keresztényhez illik, nem szégyellt arról beszélni, hogy a városban a menekülttábor bezárása óta és annak köszönhetően /!/ gyárak épülnek és munkahelyek ezrei jöttek létre. Továbbra is mantrázta a karácsony előtt –a szeretet jegyében– a város fideszes országgyűlési képviselőivel közösen kiállva elmondottakat: szerinte, Soros külön figyelmet szentel Debrecennek a saját álcivil szervezeteivel, de ennek nem engednek majd teret. Arról már nem beszélt, mire alapozta mindazt, amit elmondott.

A Fidesz gépezete nem állt le, hisz’ a nyerő kártyájuknak a migránsozás tűnik.

Egy büdös szót nem szólnak a tönkretett egészségügyről, az éhező gyermekek százezreiről, a nyomorban élő milliókról. Még mindig elmúlt nyolc éveznek, pedig immár Orbán uralkodását nyögi nyolc éve hazánk.

Az MTI szerint szombaton Puskás Imre, a Fidesz szóvivője arra biztatja a Fidesz-KDNP az önkormányzati képviselő-testületeket, hogy határozatban utasítsák el a Soros-tervet és az illegális bevándorlást településeiken.

A kormánypárti politikus felidézte, hogy előző nap a “bevándorlásszervező irodákkal” szembeni fellépésről fogadtak el felhívást polgármesterek.

Ezzel a Fidesz maximálisan egyetért, szerinte is lépnie kell a kormánynak, és akár törvénnyel, vagy törvényekkel kell megakadályozni a Soros-terv végrehajtását, a “bevándorlásszervező” Soros-hálózat veszélyes tevékenységét – mondta.

Azzal is egyetértenek

– folytatta Puskás Imre -, hogy a magyar településeken is lépni kell, a Soros-terv, a kötelező kvóta és a migránsok betelepítése veszélyeztetné a magyar falvakat és városokat.
Ha az uniós országokra kényszerítik a kötelező kvótát, a Soros-terv további pontjait, akkor a magyar településekre is megindul a migránsok betelepítése – mutatott rá Puskás Imre

Ha jól értem, akkor a következő hetekben a fideszes vezetésű városvezetőktől azt várja pártunk és kormányunk, hogy felvágott farokkal tegyenek hitet a hülyeség mellett, a fideszes többségű testületekkel fogadtassanak el, Sorost elitélő nyilatkozatot. A kedves vezető iránti hűségből, szolgalelkűségből, szervilizmusból vizsgáznak a polgármesterek. Kétségünk ne legyen: gondolkodás nélkül teszik, amit Orbán elvár tőlük. Azt, hogy agyukat is használják, a munkaköri leírásuk nem tartalmazza. Teszik, mint a robotok azt, amit a Fidesz kampánygépezete beléjük programoz. Szégyellhetik magukat!

Szólj hozzá