Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Aljas, hazug körlevél járja be a fideszes hívői tagozatot

Újabb, még alattomosabb propagandaanyag terjed a fideszes körökben, ott, ahol már szinte Istenként tisztelik És imádják Orbánt. A propaganda-körlevél lényege az ellenzék minél jobban befeketítése, és rengeteg, teljesen alaptalan hazugság terjesztése, lényegében viszont az egész a félelemkeltésre épül. Ismét alattomos, aljas, hazug és szánalmas taktikával próbál a Fidesz nyomulni, így, hogy tudják, hogy most már tényleg a vesztük közeledik. A fideszes körökben terjedő körlevél többek között azt írja, „az ellenzék, győzelem esetén már májusban elkülönít 30 milliárd forintot a befogadásra váró menekültek lakástámogatására és a pénzből 2700 lakást vásárolnak az ország 24 nagyvárosában”.

Ismét aljas taktikával kampányol a Fidesz

Vadonatúj, de mégis megszokott taktikával kampányol a Fidesz: most egy hazug kör levélhez folyamodnak, amit fideszes körökben, fideszes facebook csoportokban teljesítenek. Nagyon durva dolgokat írnak benne, valójában mi csak a fejünket fogtok mikor elolvastuk a az egyik olvasónk által átküldött levelet. Érdemes elolvasni, mivel hülyítik egymást Fideszék, az ő hívő tagozatok.

A levélben azt írják, az ellenzék ,,bocsánatot fog kérni a Brüsszeltől és haladéktalanul lebontanák a kerítést valamint felszámolnák a jogi határzárat”. Emellett hozzáteszik, – bár ezzel pont maguknak ártanak, hiszen mindenki ezt akarja – hogy „egy összellenzéki megállapodás alapján a választási győzelem után azonnali hatállyal felmondanák a Paks II-re vonatkozó szerződést. Azt írják, „Karácsony Gergely őszig megőrzi a miniszterelnöki rangot, és csak utána adja át a miniszterelnöki széket Gyurcsány Ferencnek”.

magyar_media_fidesz

Hazugságok tömkelege az új propagandaanyag  – kétségbeesett a Fidesz

Döbbenetes, hogy egy európai uniós ország kormánya ilyen taktikákhoz folyamodik, hogy megtartsa hatalmát. Ez az egész tiszta olyan, mint egy távol-keleti diktatúrában lennénk. Esetleg a Kaukázusban, valahol egy szovjet utódállamban, ahol a pöffeszkedő, disznóhasú, rosszéletű diktátor a népen szedi meg magát. De ugyanez folyik a leszakadt afrikai államokban is. Csak az a valós különbség az egészben, hogy mi európai polgárként, nem tűrjük ezt. Hiszen az egész Európa szívében, az Európai Unió tagállamában történik, ami nem mellesleg a mi országunk, Magyarország.

Emellett a hazug körlevélben azt is hosszasan ecsetelik, hogy ,,Az ellenzék a győzelem esetén azonnal megállítja a CSOK-ot, a korábban megkötött szerződéseket felülvizsgálják, azok csak új kamat vállalása esetén folytathatóak” és azt is, hogy ,,a választások után a mai ellenzékből alakult kormány privatizálja valamennyi rádió és tévé frekvenciát, áruba bocsátja a nemzeti média valamennyi csatornáját és intézményeit, a szerkesztőket büntetőeljárás alá vonják”, ami egyébként nem is hangzik rosszul, ha figyelembe vesszük, milyen mértékben bekebelezte a Fidesz-média az országot: Echo Tv, TV 2, M1, M2, M3, M4, Duna TV, 888, Magyar Idők, Demokrata, Új Néplap, Fejér Megyei Hírlap, stb.

Döntenünk kell április 8-án: Orbán, vagy a nyugat?

Gondoljunk csak bele, hány alattomos ember agya pörög ezen folyamatosan, hogy ennyi, töménytelen mennyiségű propagandaanyagot, hazugságot előbb tudjanak állítani, hogy minden napra jusson két marékkal. Sajnos a Fidesz egyetlen politikája propaganda, és a lopás.

Ezt bármennyire is próbálják vitatni a fideszesek, gyakorlatilag nem lehet neki ellent mondani. Ezek tények. A mai Magyarország helyzete gyakorlatilag egy dologtól függ: hogy áprilisban le tudjuk-e váltani ezt a maffiakormányt, vagy véglegesen, több tíz évre berendezkednek itt és teljes mértékben kifosztják az országot.

A Putyin kezéből szotyizó Orbán vagy egy nyugatias, fejlődő, élhető, boldog és kellemes országban szeretnénk-e élni? Ezt kell eldöntenünk, erre tudunk választ adni idén, április 8-án, hiszen az lényegében az utolsó esélyünk arra, hogy a gyökereiben megváltoztassuk ezt az országot, ha ezt akarjuk, akkor pedig el kell menni szavazni.

...

Szólj hozzá