Zárójel

"Amikor a zakóját, nyakkendőjét húzgálja, na akkor tutira hazudik. " VIDEÓVAL

A szerdai, Európai Uniós fellépés után Orbán – szokásától eltérően – sajtótájékoztatón igyekezett válaszolni a nem általa beválogatott újságírók kérdéseire is. Elképesztő színjátékot sikerült előadni, a magyar miniszterelnök eljátssza a “világ életemben én voltam a legigazabb demokrata” szerepét, és nem is tehetségtelen amatőr színész. IS.

Az Index kérdésére, amely azt firtatta, hogy miért nem találkoznak Soros Györggyel, hiszen akkor tisztázhatnák a nézeteltéréseiket, Orbán ezt válaszolta:

“Találkoztam vele 2010-ben talán, megtisztelt azzal, hogy meglátogatott, és később is ajánlottam találkozót, azok nem jöttek létre.”

A média újságírója azonban úgy működött, ahogy kell, megkérdezte az “ellenérdekeltet” is. A befektető New Yorki irodája szerint nem pont így történt:

Utánanéztek, és szerintük épp Soros kezdeményezett egy találkozót, még évekkel ezelőtt. Orbán beleegyezett, de végül mégsem találkoztak.

Aki nem csak olvasni szeretné a hírt, hanem látni-hallani is, az 29.48-tól kezdje.

forrás: index

OLVASTAD MÁR?   A berlini civilek szervezkednek Orbán rendszere ellen9 hozzászólás

  • orbán viktornak (kis betüvel ) üzenem, hogy a rejtéseket , titkositásokat nem a Civilek szokták csinálni,hanem a kormánynak a szokása , hogy amire nem szeretnék , hogy fény derüljön, azt TITKOSITJÁK… SOK ÉVIG……

  • Ez az ember azt is tudja, hogy mit szeretne mondani, és azt is, hogy mit mond? Mert ez így egy olyan katyvasz, amiből a mondanivalót kihámozni nem egy egyszerű dolog, ha mégis, akkor se sok okosság van benne. Simán csak hadovál.

  • De hiszen mindig rángatja a zakóját meg huzkodja a nyakkendőjét! Ezek szerint mindig hazudik?

  • Büszke és hálás vagyok O rbán miniszterelnök úrminden erőfeszítéséért amit Magyarországérttesz Isten áldása kísérje