Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Amikor a rendőrség nem ér rá segíteni

Pintér Sándor 2010-ben, a Fidesz megválasztásakor megígérte, hogy a rendőrség két hét alatt rendet vág ebben a liberálisok által szétzilált, elpuhult „bűn országában”, amit az “elmúltnyócév” hozott Magyarországra.

Amikor a rendőrség nem ér rá segíteni

Ha jól számolunk,

már letelt ez a bizonyos határidő, sőt, hét évvel el is múlt, de érdemi változás nem történt. Csak szóban, úgy minden „ nagyon baba”, a rendőrség csúcsra jár.

Egy blogon megjelent írás arról tanúskodik, hogy már nem csak orvosból, ápolóból, szerelőből, felszolgálóból nincs elég, de a rend őreinek száma is hagy némi kívánnivalót maga után.

No meg arról, hogy a fő kormányzati gyűlölet keltés remekül működik, ha rossz történik, annak okozója kimondva-kimondatlanul csak cigány, vagy menekült lehet. Meg persze Soros-ügynök, vagy civil – jelentsen ez bármit is.

„Éppen lefeküdtünk volna, mikor az asszony szólt, hogy ég a lámpa a garázsban. Kinézek és látom ám, hogy négy sötét bőrű legény (lehet migránsok) serényen hordja kifelé a cuccaimat, aztán rakják az utcán ácsorgó teherautóra ezerrel.

Azonnal ütöm a rendőrség számát, de azt mondja egy zsernyák, hogy momentán egy szabad kocsijuk sincs, de nyugodjak meg, amint lesz, jönnek, és már le is tette. Nekem meg a fejembe szaladt az adrenalin azonnal, úgy hogy ismét felhívtam a szervet.

Amikor a rendőrség nem ér rá segíteni

 Mondom neki, az előbb telefonáltam,

hogy jöjjenek, de már nem kell sietniük. Ugyanis fogtam a puskámat, és lepuffantottam mind a négyet, helyszínelni meg tényleg ráérnek később is. No, le se tettem a kagylót, négy rendőrautó már ott is volt a házunk előtt, plusz a mentő. El is kapták a betörőket ízibe.

Az egyik rendőr, aki velem is hajlandó volt szóba elegyedni megjegyezte:

– Mintha azt mondta volna, hogy lelőtte mind a négyet.

Mire én:

– Maguk meg valami olyasmit mondtak, hogy nem tudnak küldeni senkit…”

A megveszekedett iramban hasító Magyarországon 2017-ben ezt tudja a rendőrség. A kormánypropaganda el van foglalva a maga gyűlöletkeltésével, és fittyet hány polgárai védelmére csakúgy, mint azokra, akik ezt megtehetnék. A rendőrök fizetése, megbecsülése a béka feneke alatt van. Aki teheti, menekül a testülettől, nem törődve az „életpályamodellnek” csúfolt jövőképpel, más munka után néznek, ami már most megbecsüli, megfizeti dolgozóját.

A történetből kitűnik, hogy ha valamire elég pénzt és akaratot fordít az Orbán-rezsim, akkor azt el tudja érni. A gyűlöletkeltésre nem sajnálták az adóforintjainkat, így a  migránsnak nevezett menekültek akkor is elkövetői a bűncselekményeknek, ha itt sincsenek az országban. Legalábbis ez a népérzet.

Most már csak a hangsúlyokat – és az országvezetést – kell lecserélni.

Szólj hozzá