Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Ártatlan vagyok – Büntetlenül meghurcolnak! Nevemet sárba tapossák, bemocskolják, a jó hírnevemet tönkre teszik

Ártatlan vagyok – Büntetlenül meghurcolnak! Nevemet sárba tapossák, bemocskolják, a jó hírnevemet tönkre teszik..! Karakter gyilkosságot követ el ellenem a baloldali sajtó, és az ezekhez hű roma szervezetek is. Féltékenyek arra, hogy egyszerű cigány ember létemre milyen óriási sikereket értem el a politika színpadán. A baloldal politikusai csupán azért, mert a rendszerváltást követően nem tudtak érdemleges munkát végezni a roma ügy megoldásában, mindent elkövetnek azért, hogy tönkre tegyenek. Szerencsére, van ma Magyarországon olyan POLITIKAI SZÖVETSÉG, a FIDESZ és a KDNP, – ahol megfelelően elemezték, értékelték és értékelik azt a munkát – amit eddig végeztem, és máig bíznak bennem.

Ártatlan vagyok - Bűntelenül meghurcolnak! Nevemet sárba tapossák, bemocskolják, a jó hírnevemet tönkre teszik..! Karakter gyilkosságot követ el ellenem a baloldali sajtó
Ártatlan vagyok - Bűntelenül meghurcolnak! Nevemet sárba tapossák, bemocskolják, a jó hírnevemet tönkre teszik..! Karakter gyilkosságot követ el ellenem a baloldali sajtó. Forrás:Facebook

FARKAS FLÓRIÁNNAL

nem volt egyszerű megszervezni egy olyan találkozót, ahol közösen értékeltük eddigi tevékenységét. Igaz, én nem szólaltam meg, ugyanis azok közé tartozom, akik nem igazán kedvelik, és inkább hisz a szóbeszédnek, mint a LUNGO DROM bármelyik aktivistájának! FLÓRI – mert csak ezen a néven emlegeti a jobb és baloldal, ezért magam is így szólítom – ellenvetése nem volt. Kérlek, próbálj meg nagyon egyszerűen válaszolni azokra a vádakra, amelyekkel most már nagyon hosszú ideje illetnek. Vajon miért csinálják ezt Veled?

„… – Nem mai játékos vagyok az úgynevezett roma ügyben. A rendszerváltozás után nem sokat lehet erről mondani. Voltunk cigányok, lettünk romák, és most büdös, tolvaj cigányok vagyunk ismét.. Kinek melyik tetszik jobban, azt használja. Jó magam, szeretek egyszerűen csak cigány politikusként szerepelni. Munkámat elismerte egykoron az MSZMP Központi Bizottsága is, igaz csak a háttérben. A rendszerváltáskor volt körülöttem egy mesterségesen kialakított legenda kör, – aminek meg kellett felelnem.

LUNGO DROM

Vezettem a LUNGO DROMOT, és egyik pillanatról a másikra, jelentős ütőerővé váltunk. Kedvelni látszott HORN GYULA is, azonban hamar összerúgtuk a port, mert a szememre vette a cigányság népszaporulatát – mintha azért felelős lehettem volna. Igazából az MSZP soha nem akarta, hogy a magyarországi cigányság kilábaljon a gödörből, tényleges segítséget ehhez soha nem kaptunk. Koholt vádak alapján eljárást indítottak ellenem – nem véletlen, – hogy annak minden aktáját titkosították hosszú időre. Aztán jött a FIDESZ, és a későbbi jó barátom, dr. Orbán Viktor, aki felfedezte bennem a tehetséget, a vezetői akaratokat átadni képes roma aktivistát. Kijárta – és nagyon köszönöm neki, – hogy sikerült elintéznie azt, hogy a Köztársasági Elnök, egyéni kegyelemben részesített.

A FIDESZ tagja lehettem, és a közösség úgy értékelte, hogy egészen a FRAKCIÓVEZETŐ HELYETTESI beosztásig léphettem előre, most pedig a miniszterelnök függetlenített munkatársa vagyok! Csak neki vagyok köteles beszámolni mindenről, ami velem, és a Lungo Drom háza táján történik… Sokan, kétségbe vonják iskolai tanulmányaimat, – én pedig csupán azért, hogy ne legyen több gondjuk – nem adok erről tájékoztatást. Az én bizonyítványom, én kaptam, senkinek semmi köze hozzá..! Hazugságokkal próbálják bemocskolni a nevemet nagyon sokan! Nem értik, hogy miért nincs ellenem büntetőeljárás, pedig nekik olyan sok terhelő adat áll a rendelkezésükre. Ezek a politikusok nem ismerik az ÁRTATLANSÁG VÉLELMÉT, csak a saját megérzéseikre gondolnak és arra, hogy az újságokat el kell adni. ZSEBRE PACSI ez a javából, és mindezt úgy, hogy engem próbálnak lejáratni – mindenféle bizonyíték nélkül! Óriási harcot vívnak a törvénnyel, a tisztességgel akkor, amikor támadnak! Egyetlen olyan felelős politikus nincs a FIDESZ – KDNP szövetségben, akik elhinnék az aljas rágalmakat, amikkel engem elborítottak.

A HATÓSÁGOK

A HATÓSÁGOK is nyomozgatnak, de olyan minden kétséget kizáró bűnügyi információhoz nem jutottak, amelynek alapján velem szemben a legkisebb mértékben is megállná a helyét! A magyarországi cigányságot a politika terén nem lehet igazán mozgósítani. Vérünkben van a KONZERVATIVIZMUS, a hagyományok tisztelete, megtartása mindenáron. Ezért van az, hogy mi romák, soha nem szavazunk tömegesen a baloldalra – mert nem hiszünk azoknak, akik ígérgetnek – aztán abból semmit nem tartanak be. Hozzá sem fogtak a roma telepek felszámolásához, az oktatás sem változott, gyermekeink máig az UTOLSÓ PADBAN ülnek, és a buktatási statisztikában is mindig elsők vagyunk. A munkahelyeken is csak az alja munkát adták, előbbre ritkán léphettünk, de elsőnek rúgtak ki – amikor eljött a leépítések ideje.

A FIDESZ az, amelyik ha ki nem is rántotta ezt a népet a gödörből, de adott munkát, amiből szerényen meg lehetne élni. A KÖZMUNKA is munka, de a JOGVÉDŐK a baloldalról állandóan kritizálják, uszítják az egyszerű embereket és követelnek munkaruhát, szociális ellátást, jogegyenlőséget, egyebeket. Szembe fordítják a tanulatlan embereket az őket segíteni akarókkal, időnként még lázadást is színak csupán azért, mert akadt valaki – aki játékpénzt gyártott, és a saját boltjában lehetett vele vásárolni. Arra nem gondoltak, hogy más üzlet a környéken nem volt, a pénzt pedig csak kocsmára költötték volna az emberek. Ergo: Kaptak segítséget, nem megköszönték, hanem feljelentették a JOGVÉDŐKKEL… Most aztán se pénz, se munka, csak az éhség, de ettől nem lettek boldogabbak – azt hiszem.

ÁRTATLAN vagyok, semmiféle törvénysértést nem követtem el!

Megtámadtak azért, mert cigány vagyok és azért, mert merészeltem a ROMA ÉVTIZED égisze alatt valami olyasmit tenni, amit eddig még soha senki. Terveztük a ROMA NŐK szociális átképzését, de arról én nem tehetek, ha a jelentkezők közül a többség nem volt alkalmas a feladat ellátására. Képzettség nélkül – mit is tudtak volna csinálni, hogyan tárgyaltak volna orvosokkal, pedagógusokkal, és más hivatalokkal? A pénz elúszott, és valóban nincsenek ezekben a munkakörökben ott az asszonyaink.

Az ÚT A MUNKA VILÁGÁBA is beindult. Milyen csodálatos volt látni, hogy pillanatok alatt lettek irodák, munkahelyek, szervezők – igaz a vezetőkből kerültek ki a személyek, de mindenre, magam sem figyelhetek! Az, hogy nincsenek ezrével roma fiatalok a közép és felsőfokú tanintézményekben, – nem az én hibám…! Nincs cigány politika, csak állami pénzek lenyúlására irányuló törekvések most, a választások előtt. Írni, olvasni nem tudó emberek alapítanak pártokat, szédítik a hozzájuk hasonló kaliberű tömegeket és arra játszanak, hogy a nagy pénzek felvétele után, jut is marad is a zsebekben. A romák meg majd egyre mélyebbre süllyednek, – de az már senki sem érdekel! Micsoda mocskolódás volt akkor is, amikor legutóbb ismét vezetőnek választottak. Jöttek az ország minden részéből, mások ott léptek be a szervezetbe és tettek HŰSÉGESKÜT politikánk, és vezetésünk mellett. Nem volt dinom – dánom lakodalom. Egy kis szendviccsel is jól el voltak egész nap az emberek. Mi már megszoktuk a nélkülözést. Igaz, osztottunk pénzt egy keveset arra, hogy a napi költségeiket kiegészítsük. Ebből aztán a büfében akár meleg ételt is vehettek maguknak egyszer egy évben… Ezt irigyelték?!

Ez nem véletlen…

Nem véletlen, hogy a vezető kormánypártok folyamatosan kötnek velünk együttműködési megállapodásokat. A lényegről nem beszélünk, nem hozzuk nyilvánosságra azokat a terveket, amelyekkel szeretnénk előbbre lépni. Ha nem sikerül, akkor legalább nem tudják a szemünkre vetni azok a gonosz baloldali roma politikusok… A magyarországi cigányság jelentős része keresztény, többnyire Római Katolikus. Mi már az időszámítás utáni hatodik században felvettük a kereszténységet, valahol a mai Örményország területén. Erről, sajnos a többségi társadalom nem tud, előbb voltunk ISTEN és MÁRIA hívők, mint István király… Nálunk, szó szerint értelmezzük az isteni gyermekáldást, mert a meg-fogantatástól kezdve élő embernek tekintjük, az abortusz ezért tiltott is családon belül, amihez ragaszkodunk! Népesedéspolitika a keresztényértékek mellett, amire mások, – a többségi társadalom csak vágyakozik, – de soha nem fogják azt elérni, amit mi, a HITÜNK miatt naponta gyakorolunk! Nálunk, a gyermek, – áldás, és nem nyűg…! De erről, majd máskor, más alkalommal.

Jönnek a migránsok, a keleti vallású embertömegek. Mi, félünk tőlük, hiszen azt kommunikálják a MÉDIÁBAN, hogy ártani akarnak a keresztényeknek. Ezt pedig mi sem akarhatjuk. Jézus értünk halt kereszthalált, akkor mi is odaállunk azok mellé, akik MÁRIÁT tisztelik, JÉZUST imádják…

Meg kell értenie mindenkinek ebben az országban, hogy a komolyan gondolkodó cigányok egyedül és kizárólagosan csak a FIDESZRE és a KDNP-RE adja le a voksát. Amíg ezt tesszük, addig vagyunk biztonságban. A népünk is, és mi a vezetők is.!

Amíg a politika színpadán szerepelhetek, azon leszek, hogy a FIDESZ legyen a vezető párt, és dr. Orbán Viktor iránymutatásai alapján vezessem, irányítsam a LUNGO DROMOT! Csak nekünk vannak megbízható, hűséges, jól képzett vezetőink, akik képesek akaratukat a szervezeten belül érvényesíteni… A FIDESZ vezetése pedig ott áll mögöttünk, segítő kezeiket óvón, védőn tárják felénk, és mi romák, teljes biztonságot, szabadságot élvezhetünk ebben az országban.

AZ ÚR SEGÍTSE ORBÁN VIKTORT!

Kérjük ORBÁN GÁSPÁR atyát, hogy értünk is mondjon minden alkalommal egy imát, és áldja is meg szervezetünket, a LUNGO DROMOT! ÁMEN!…. „
Ne szidjatok soha engem, Én a szidást nem érdemlem, Nem tudok más lenni…

Már megint mit tettem!? Elmondtam, amit az éjjel álmodtam. Kell nekem foglalkoznom a roma politikával, meg a FIDESSZEL? Amíg mások álmodnak szépeket, addig én, szenvedek és riportot csinálok valakivel, akiről van véleményem is, de azt nem igazán merem közreadni…! Még beperelne..!

Vendégszerző: Villás Lajos

Szólj hozzá