Zárójel
Az a helyzet, ezt elb@sztátok!
Az a helyzet, ezt elb@sztátok!

Az a helyzet, ezt elb@sztátok!

Az a helyzet, ezt elb@sztátok! Hogy onnan, ahol ti jártok, már nincs visszatérés, nincs megnyugvás. Mert mindent szétbarmoltatok magatok körül, mindent elloptatok, és mentve a menthetetlent, mára mindent szét is hazudtatok.

Hogy nincs már senki, aki normális emberként, politikusként gondolna rátok.

Hogy nektek már valóban csak a harc maradt. A nyugodt osztrákokkal, a németekkel, a franciákkal, az USA-val, az ENSZ-el, akiről magatok sem tudjátok, ki fiaborja is valójában, a józan ésszel, a saját kölykötökkel is, ha nem őrült meg az is teljesen, a papa lopott milliárdjaitól. Mindenkivel.

Hogy folyton emelni kell a tétet, mert Mari néninek már ti sem tudjátok máshogy beadni, hogy veszélyben még a kertje végében düledező tyúkól is, még abba is valami idegenek költöznek, legyenek azok bárkik is, ha nem lophattok eleget.

És csak mentek, daráltok lelketlenül, hitetlenül, faarccal és nincs már öröm, hiába lövitek halomra helikopterből a milliós vadakat, mert közben tudva-tudjátok, hogy ez már a vég, hogy nem lehet feltett kézzel kijönni, és azt mondani, hogy „Csak tréfa volt! Én is magyar vagyok, barát vagyok”. Mert kurvára nem vagytok! Barát a legkevésbé!

Milliárdos, rettegő senkik vagytok, akiknek nincs már az a pénz, a hatalom, ami nyugalmat, örömet hozna. Megszállók vagytok! Abból is a legalja.

Saját hazátok kifosztói!

Varga Zoltán

...

Szólj hozzá

Facebook

Csatlakozz a több, mint 32 ezres táborunkhoz!

Szavazzon Ön is

Önnek melyik politikus szimpatikusabb? Gyurcsány Ferenc, vagy Karácsony Gergely?

Játék

Jelenleg nincs elérhető játék. Nézzen vissza később.