Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Az árulónak csak a jelmeze változik, a jelleme soha!

Hogyan alakul át a szegfű naranccsá? Az én lakóhelyemen, az én önkormányzati képviselőm Móricz Eszter, akiről gyanítom, hogy settenkedő módon el akar indulni az országgyűlési választáson képviselőjelöltként! Ezt még sehol nem tette közzé, a dolog még nem nyilvános. De karácsonykor már teleszórta az újpalotai lakótelepet egy 4 oldalas színes magát népszerűsítő nyomtatvánnyal, (ki tudja miből, hisz akkor már az MSZP-ből kizárt független képviselő volt) amiben fűt-fát összehordott az ő nagyszerű terveiről.

Az árulónak csak a jelmeze változik, a jelleme soha!
Az árulónak csak a jelmeze változik, a jelleme soha!

Gyakorlata már van ezen a téren,

hisz Eszter 2014-ben a baloldali ellenzéki pártok összefogásának jelöltjeként indult országgyűlési képviselőjelöltként a kerületben. Akkor még jó volt neki Gyurcsány, meg Hajdu, és Lampert sem volt ősellenség.

Mivel orrhosszal lemaradt László Tamás mögött, elindult önkormányzati képviselő jelöltként a szintén 2014-es önkormányzati választásokon. Akkor is jól jött a baloldali összefogás segítsége, és hogy a köztiszteletben álló Hajdu László csapatába tartozott.

Egy pár szót az előéletéről:

Az Esztert ide fújta az Erdélyi szél a kerületbe!

Hajdu László karolta fel még lakhatását is az ő segítségének köszönhette a XV. kerületi szobabérlők házában. De az Eszter, mert nagyokat álmodni ezért nem tudni hogyan, de diploma nélkül egy OKJ –s bizonyítvánnyal a kezében elég sokra vitte az akkori MSZP-ben. A semmiből tűnt fel, és hipp-hopp, XV. kerületi és fővárosi képviselő, a budapesti MSZP elnökségi tagja lett. Hagyónak köszönhetően ott ült a Fővárosi Vízművek Zrt., valamint a Parking Kft. felügyelőbizottságában. Eszter így épített karriert magának a semmiből. Diplomáját már nagyon régen nem találja…

Azt csak a fóti buszon beszélik, hogy Eszter áttelepülése után közvetlenül először a Fidesz környékén sertepertélt, majd onnan nyergelt át az MSZP-hez. Talán nosztalgiából, talán a határon túliak kivételes megbecsülése, talán hitbéli meggyőződése miatt, de valahogy visszatalált a Fideszhez. Nem nyíltan, nem őszintén felvállalva, de a párt migránspolitikáját támogatva, akár az MSZP-ből való kizárását is kockáztatva, de nyilatkozataival és szavazataival melléjük állt.

Melléjük állt a polgármester és a jegyző elleni támadások zajos csatározásában is. Látványos kivonulásaival, testületi ülésekről való tüntetőleges távolmaradásaival többször bizonyította, hogy a Fidesz szekerét tolja. Ha megérzésem nem csal, akkor ez a mostani aláírásosdi adatgyűjtési álkérdéses civilnek álcázott akció mögött is e rafinált nőszemély és a Fidesz áll! Mivel Eszter tisztában van vele, hogy ö itt ebben a kerületben már nem nyerhet, így célja, hogy az ellenzéki jelölt Hajdu Lászlótól vegyen el szavazatokat.

Az árulónak csak a jelmeze változik, a jelleme soha!
Az árulónak csak a jelmeze változik, a jelleme soha!

Ezért e furfangos asszony a kerületben aláírást gyűjtet még a kampány megkezdése előtt.

Két fiatal lánykával jártatja le a lakótelep lakóit, a következő szöveggel: ”Szeretné, ha csökkennének a gyógyszerárak?”

A sok szegény nyugdíjas pedig persze aláírja, megadja az adatait és az elérhetőségeit is. Hozzám is becsengettek, így saját tapasztalatomat tudom mindenkivel megosztani, aki e sorokat olvassa. Az így kicsalt adatokkal pedig ki sem merem mondani, hogy mit is akar kezdeni. Mindenkinek a fantáziájára bízom! Azt már fel sem merem tételezni, hogy 2014-ben is valami hasonló történhetett. Móricz Eszter gazdasági bevándorlóként került a kerületünkbe, és méltatlan módon pont azt döfte hátba, aki segített neki beilleszkedni.

A Fidesztől elirigyelt Gyurcsány fóbiája miatt, még mai napig Gyurcsány Ferenc ellen gyűjt aláírásokat facebookos politikusi oldalán.

Röviden: Móricz Eszter abba a tálba ürített ahonnét evett. Most pedig mindent megtesz azért, hogy a XV kerületben induló Hajdu László országgyűlési képviselőjelölt jelölt esélyeit csökkentse.

Ezt a megbízást kapta Móricz Eszter László Tamástól!

Figyelem! A “szerintem” (vélemény) rovatunkkal lehetőséget biztosítunk olvasóinknak, hogy elmondják a véleményüket, kritikájukat, javaslataikat. A várhatóan eltérő vélemények miatt jelezzük, hogy a szerkesztőség értelemszerűen nem feltétlenül tud minden állásponttal azonosulni, azaz a megjelenő írások nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség véleményét. A szerző neve elérhető a cím alatt, és/vagy az írás alatt. Amennyiben a cím alatt a zárójel felírat található, úgy a szerzőnek a neve a cikk alatt olvasható, akár a Népszavában! 
Önnek is van véleménye? Küldje el nekünk a szerintem@zarojel.hu címre – Kattintson!

...

Szólj hozzá