Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Balog emberminiszter, a sánta kutya

Balog Zoltán nemhiába gyötörte magát a hosszútávfutással a hétvégén a Balaton körül, jól megfuttatta az Index stábját, mer nem akart a HírTv– nek  nyiratkozni, tessék, hogy kicsit gubancos az ügy, Naná!Ugyan megígérté nekik az interjút, de mégis inkább angolosan akart távozni, médiamunkásaival jól összezavarva a stábot.

Az emberminisztert

egy konferencia után szerették volna kérdezni az újságírók. Amikor megérkezett bokros teendőire, és a sürgető időre való tekintettel, azt kérte az Index munkatársától, hogy várjon a riporttal addig, amíg a konferencián elmondja az aznapi penzumát.

A riporter és a stáb illedelmesen várt, bár Balog a köz felkent szolgája, elsődleges dolga lenne alkalmazóit tájékoztatni, de ne akadjunk fel minden kicsiségen.

ameddig a stáb várt , ideges szervezkedés és telefonálás kezdődött, a miniszteri autó ide-oda tolatott, aztán azt mondták, menjenek az árnyékba, majd meglátva a másik bejáraton kilopódzó minisztert, futni kellett a másik irányba.

Amikor utolérték, Balog országvezetésben közreműködőhöz egyáltalán nem méltón viselkedett a HírTV riporterével és több százezer nézőjével.

Érdemes belenézni az alig öt perces videóba, kortükör a mai Magyarországról, amit láthat.

Hozzászólások lezárva.