Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Bayer Zsolt: “a pápa egy Argentin “libsi”, genderben hívő marha, az unió pedig egy ótvaros disznóól”

Bayer Zsolt a Miskolc Televízió Helyzetkép című műsorának volt vendége, igaz, fogalma sem volt, hogy egy televízióban beszél, mert egy szakadt pólóban érkezett, de ez volt a legkisebb baj. Nézzék meg, hogy mit mondott Bayer a pápáról, az Európai Uniós vezetőkről,  ilyen az, amikor Bayer Zsolt mértéktartóan fogalmaz!

Televíziós szereplés..

Nem mennék bele, hogy az alapprotokoll szerint, hogyan kellene viselkedni, ülni, felöltözni egy televíziós stúdióban, mert ugye ott van rajta a kinyúlt póló, és gondolom, csak akadt volna egy ing, amit magára ölt ez az ember, de nem akadt, ezért a többi már üres szó.

Összeesküvés-elmélet? Bayer Zsolt három megjegyzése

Bayer Zsolt szerint nem véletlen, hogy Ferenc pápa lett a pápa. És ezt a kijelentését három pontba szedett gyöngyszemmel kívánta alátámasztani.

1: (..)”amióta pápaság van, soha nem volt Európán kívüli pápa”.  Most amikor leginkább európai hátterű pápára lenne szükség, most (kapaszkodjanak) sikerült hozni egy migráns hátterű pápát, mondta Bayer Zsolt.”

2: “A Katolikus egyház feje állást foglalhat napi politikai kérdésekben, és egyébként is a szocialisták, és a LIBSIK, azt hangoztatják a rendszerváltás óta, hogy a pápa, fogja be a pofáját, ne politizáljon.”

3: “Ha a pápa megnyilvánul napi politikai kérdésekben, mondjuk például az ő általa is fontosnak tartott migrációs kérdésben, akkor vegye tudomásul, hogy politikai reakciókat fog kiváltani, magyarán mostantól kezdve a pápa őszentsége,  ne takarózzon azzal, hogy szent és sérthetetlen, mert nem az. A pápa ezzel a kijelentésével beállt a jelenlegi Európai Uniós vezetők sorába, akik szembe menvén az uniós állampolgárok érzésivel, gondolataival, szándékaival, és akaratával, a maguk semmiben lebegő politikájukat próbálják ráerőltetni Európa lakosságára.”

Bayer Zsolt: "a pápa egy Argentin, "libsi", genderben hívő marha, az unió pedig egy ótvaros disznóól"
forrás: propeller.hu

Uniós összesítés dokumentációja..

Miután ezt a három gyöngyszemet megfogalmazta Bayer, rátért arra az Európai Uniós összesítésre, vagy mire (?), melyről többet sajnos nem tudtunk meg, de publikálták, szóval, melyben az szerepel, hogy Európa lakossága, és az Európai Uniós vezetők politikája köszönő viszonyban sincs egymással. Ezek a vezetők mind “szamarak”, vagy “öszvérek”, akik a maguk kijelöl útján, szemellenzővel mennek előre – mondta Bayer Zsolt. Talán emlékeznek, hogy nem idegen a kormányközeli politikusoktól az ilyetén való kinyilatkoztatás, a zárójel korábban megírta, hogy:

Orbán Viktor szerint Brüsszelben terroristák vannak.

“Soros mit akar?” 

Mindezek után Bayer megragadta az alkalmat a napi “sorosozásra”, és kifejtette, hogy jó lenne a későbbiekben arról is beszélgetni, hogy miért fogadják Soros Györgyöt államfőnek járó tisztelettel, egyáltalán miért hívják meg Brüsszelbe? Ezután a publicista  rátért arra, hogy Európa népei ébredeznek, egyre többen látják be, hogy a pápa a brüsszeli politikusok kretén mondatait hangoztatja, majd  újra elmondta, a mihez tartás okán:

különben is a pápa egy migráns, mert semmi köze Európához, és nincs európai identitása, és a pápa ne képzelje azt, hogy amit ő mond, az Isteni kinyilatkoztatás, mert különben is egy “Argentin libsi, genderben hívő, marha.

“itt lenne az ideje, hogy leváltsák a pápát..”

Arra a kérdésre, hogy ez bármilyen módon veszélyezteti-e a pápaság minőségét, csak így felelt: itt lenne az ideje, hogy leváltsák a pápát..

És végezetül egy szó szerinti idézet Bayer Zsolttól:

“Közép-Európának csak egyetlen megoldása marad, ott kell hagyni az Európai Uniót, ezt az ótvaros disznóólat, le kell zárni a határainkat, és kell magunknak csinálni, itt Európa közepén egy saját régiót.. Azok meg ottan rohadjanak meg..”

A teljes beszélgetést itt tudják megnézi, ha bírják:

https://www.youtube.com/watch?v=Bm08Jwd-VWs

Szólj hozzá