Zárójel
Bayer Zsolt: "a pápa egy Argentin, "libsi", genderben hívő marha, az unió pedig egy ótvaros disznóól"
forrás: internet

Bayer Zsolt: “a pápa egy Argentin “libsi”, genderben hívő marha, az unió pedig egy ótvaros disznóól”

Bayer Zsolt a Miskolc Televízió Helyzetkép című műsorának volt vendége, igaz, fogalma sem volt, hogy egy televízióban beszél, mert egy szakadt pólóban érkezett, de ez volt a legkisebb baj. Nézzék meg, hogy mit mondott Bayer a pápáról, az Európai Uniós vezetőkről,  ilyen az, amikor Bayer Zsolt mértéktartóan fogalmaz!

Televíziós szereplés..

Nem mennék bele, hogy az alapprotokoll szerint, hogyan kellene viselkedni, ülni, felöltözni egy televíziós stúdióban, mert ugye ott van rajta a kinyúlt póló, és gondolom, csak akadt volna egy ing, amit magára ölt ez az ember, de nem akadt, ezért a többi már üres szó.

Összeesküvés-elmélet? Bayer Zsolt három megjegyzése

Bayer Zsolt szerint nem véletlen, hogy Ferenc pápa lett a pápa. És ezt a kijelentését három pontba szedett gyöngyszemmel kívánta alátámasztani.

1: (..)”amióta pápaság van, soha nem volt Európán kívüli pápa”.  Most amikor leginkább európai hátterű pápára lenne szükség, most (kapaszkodjanak) sikerült hozni egy migráns hátterű pápát, mondta Bayer Zsolt.”

2: “A Katolikus egyház feje állást foglalhat napi politikai kérdésekben, és egyébként is a szocialisták, és a LIBSIK, azt hangoztatják a rendszerváltás óta, hogy a pápa, fogja be a pofáját, ne politizáljon.”

3: “Ha a pápa megnyilvánul napi politikai kérdésekben, mondjuk például az ő általa is fontosnak tartott migrációs kérdésben, akkor vegye tudomásul, hogy politikai reakciókat fog kiváltani, magyarán mostantól kezdve a pápa őszentsége,  ne takarózzon azzal, hogy szent és sérthetetlen, mert nem az. A pápa ezzel a kijelentésével beállt a jelenlegi Európai Uniós vezetők sorába, akik szembe menvén az uniós állampolgárok érzésivel, gondolataival, szándékaival, és akaratával, a maguk semmiben lebegő politikájukat próbálják ráerőltetni Európa lakosságára.”

Bayer Zsolt: "a pápa egy Argentin, "libsi", genderben hívő marha, az unió pedig egy ótvaros disznóól"
forrás: propeller.hu
OLVASTAD MÁR?   Orbán: „végre a médiaszektorban egyértelmű nemzeti tulajdoni többség van”

Uniós összesítés dokumentációja..

Miután ezt a három gyöngyszemet megfogalmazta Bayer, rátért arra az Európai Uniós összesítésre, vagy mire (?), melyről többet sajnos nem tudtunk meg, de publikálták, szóval, melyben az szerepel, hogy Európa lakossága, és az Európai Uniós vezetők politikája köszönő viszonyban sincs egymással. Ezek a vezetők mind “szamarak”, vagy “öszvérek”, akik a maguk kijelöl útján, szemellenzővel mennek előre – mondta Bayer Zsolt. Talán emlékeznek, hogy nem idegen a kormányközeli politikusoktól az ilyetén való kinyilatkoztatás, a zárójel korábban megírta, hogy:

Orbán Viktor szerint Brüsszelben terroristák vannak.

“Soros mit akar?” 

Mindezek után Bayer megragadta az alkalmat a napi “sorosozásra”, és kifejtette, hogy jó lenne a későbbiekben arról is beszélgetni, hogy miért fogadják Soros Györgyöt államfőnek járó tisztelettel, egyáltalán miért hívják meg Brüsszelbe? Ezután a publicista  rátért arra, hogy Európa népei ébredeznek, egyre többen látják be, hogy a pápa a brüsszeli politikusok kretén mondatait hangoztatja, majd  újra elmondta, a mihez tartás okán:

különben is a pápa egy migráns, mert semmi köze Európához, és nincs európai identitása, és a pápa ne képzelje azt, hogy amit ő mond, az Isteni kinyilatkoztatás, mert különben is egy “Argentin libsi, genderben hívő, marha.

“itt lenne az ideje, hogy leváltsák a pápát..”

Arra a kérdésre, hogy ez bármilyen módon veszélyezteti-e a pápaság minőségét, csak így felelt: itt lenne az ideje, hogy leváltsák a pápát..

És végezetül egy szó szerinti idézet Bayer Zsolttól:

“Közép-Európának csak egyetlen megoldása marad, ott kell hagyni az Európai Uniót, ezt az ótvaros disznóólat, le kell zárni a határainkat, és kell magunknak csinálni, itt Európa közepén egy saját régiót.. Azok meg ottan rohadjanak meg..”

A teljes beszélgetést itt tudják megnézi, ha bírják:

OLVASTAD MÁR?   Általános iskolai tankönyv: „A politikai jobboldal legfontosabb jellemzője a konzervativizmus, a baloldalé pedig a radikalizmus.”
100 hozzászólás

 • Az ilyen embernek nevezett szemetek miatt áll itt ez az ország.Az ilyen “pártalapitó”szemeteket kellene eltakaritani menjen oda ahova való a szemétdombra.Ilyeneket tüntet ki ez a dicstelen kormány?

 • Zsóti te meg egy trágya szájú vagy Meg Orbán segnyalója. Ha meg annyira ellenedre van az UNIÓ akkor, nosza cuccolj fel és eredj ki belőle árnyapám. De szólj a többi degenerált nemzeti prosztónak is hogy felejtsék már el az „unijos fizut”.Ha már annyira elegük van az „uijoból” Zsótika te trágya pofájú senkiházi

 • A falusi ótvaros disznóól megüresedett. Uj lakóra vár.Ugyhogy bele is költözhetnél,mert ott van a helyed te gecimaradék.

 • Nem tudom,hogy hívők-e,de egy biztos,hogy hívő ember nem a pápát követi hanem Jézust!A hívő ember nem ostoba se nem gyenge.Jézus sem volt az ha kellett a korbácsát is használta.Mit kér Jézus hitet méghozzá belé vetett hitet.Ezeknek hódítóknak kiben vagy miben van a hitük?Hát nem benne az biztos.Segíteni kell,de nem úgy,hogy közben a lényegünket vesztjük el!

 • Ha ki teszed a magyar zászlót attól nem lesz a véleményed értékelhető,amit ez az állat mond az pedig elfogadhatatlan akárhogy is mondja

 • A szinkron úszók nagyszerűen hangolják össze mozdulataikat. A szinkron ugrók 2 másodpercig zuhannak és mozdulataik mégis mintha kopírozva lennének.
  Hasonló a művészete Bayer Zsoltnak. Másodpercre pontosan Orbán Viktoréval egyszerre változik a világnézete. Hogyan csinálja…?

 • …pfujj Zsoti !, hogy beszelsz. Az 5-os szamu tagsagi konyved nem kotelez a kulturalt megnyilvanulasokra? ,- hogy lehet ” roffimod ” visilkedni ? Bebikent anyatej helyett lotejet kaptal es ezert rugsz bele mindenkibe valogatas nelkul ? Probalj meg mar egyszer emberkent viselkedni ! ! !

 • …mondjuk,ha minden ótvaros disznó kitakarodna a mi ketrecünkből,máris felhasználható lenne egy kellemesebb életre,úgyhogy hajrá zsolti !!!

 • Hogy ez a féreg miért nem követi Gerard Depardieu és Steven Segal példáját és csókolgatja Putyint Oroszországban?!

 • Ha szerinted igaza van akkor te sem vagy más mint ez a senkiházi tapló.Ja és nincs jogod a Magyarország zászlója mögé bujva osztani a butaságodat.

 • Ez a rohadtnarancsos állkeresztény sz*rkupac udvari tollnok, attól, még egy büdös sz*rkupac maradt, hogy az illiberális idiotizmus építgetéséről álmodozó “vezénylőtábornok”, Viktorovics Skizofrénorocsovics Debilovics, a mindenkivel acsarkodó, lókupecként cigánykodó példaképe, lovagkereszttel kitüntette !!!!!!

 • TE MEG EGY IDIOTA AGYBETEG VIZILÓ VAGY HA AZ EU EGY DISZNÓ ÓL MIT KERESEL ITT? MIÉRT NEM MÉSZ AFRIKÁBA A ZULUKAFFEREK KŐZÉ OTT HINTDED AZ IGÉT

 • Ha ilyen véleménnyel van a pápáról,akkor a 2/3-ad által választott miniszterelnökünk miért futkos a pápához?Csaknem feloldozás reményében?Az ótvaros disznóólból való kiváláskor pedig egy huncut vasat sem kapnak és miből akar régiót létrehozni? Nagy hűhó semmiért!!!

 • Sajnálom,de a hívőembernek nem a Pápát kell követni,hanem Jézust,s ha látja hogy hibázik figyelmeztetni kell!Persze nem ilyen stílusban!A hívőember nem ostoba s nem is gyenge Jézus is használta a korbácsot.Jézüs is kirekesztő akkor hiszen elvárja a benne való hitet.Ezeknek a honfoglalóknak kiben vagy miben van a hite?Hát nem Jézusban az biztos!Segíteni azt kell,de nem így,hogy feladjuk identitásunkat!

 • Ilonka Ackermann De akkor ez mit jelent? Gondolom, gyalazkodas akart lenni. Mi az, h genderben hivo? Mit akar ezzel kifejezni ez az ember? En vok az egyetlen, akinek ez nem vilagos?

 • A franc sem kíváncsi rá, csak itt volt a főoldalon, így láttam, pedig nem akartam. Számomra egy senki, nem kell rá odafigyelni…. Miért is vitatkoztok róla, nem érdemli meg… Bosszantóbb, hogy figyelmet akar kapni, de rá már nem figyelnek…. Nem minősítem, mivel a senkire nincsennek szavak…. Inkább rohanok hányni, mert a képembe kaptam, amit nem akartam….

 • A kdnp-sek ilyenkor miért kussolnak, a keresztényi erkölcsükbe ez is bele ér? Ha a disznóól nem nyomná a gazdáját, akkor moslékra se lenne!

 • Nem vagyok katolikus és még válásos se nagyon, de hiszek az eszmék győzelmében amiket Ferenc pápa hirdet. Akik gyűlöletet hirdetnek, azoknak nincs joguk, hogy keresztényeknek vallják magukat. Söpredékek voltak , vannak és lesznek, és uraik is kiket kiszolgálnak, kikkel együtt bekerülnek a történelem szemétvedreibe.

 • Kedves Zsolt,Báyer Zsolt aki a fidesz 5. sorszámú párt tag könyvével rendelkezik – kérdezem tőled itt és most nyilvánosan, aki le merte írni elmondani sokakban megrökönyödést és felháborodást keltő szerintem valós állásfoglalásod, ami nem ad okot ilyen reakcióra ! ( mert a pápát nem lehet leváltani okán) Van e merszed elmondani és leírni, az ide másolt konkrét ügyben színt vallanod – meg súgóm, ha felvállalod még lehetsz akár még a magyarok vezetője is!
  ÉS AMIRE NYÍLT VÁLASZOD VÁROM:
  CÁFOLOD, VAGY HELYT ADSZ NEKI?
  NE HAGYD MAGAD MEGVEZETNI!

  László Kovács NE HAGYD MAGAD MEGVEZETNI!

  2012.01.01-én bevezették az érvénytelen Alaptörvényt!
  Hogy miért érvénytelen?
  …mert NEM AZ alkotta meg,aki erre jogosult.
  …mert NEM AZT alkotta meg,amit a hivatkozása tartalmaz.
  …mert NEM ÚGY alkotta meg,ahogy az elő van írva.
  Ezért az Alaptörvény alkotmánynak érvénytelen,törvénynek pedig alkotmányellenes!

  Emlékeztek-e rá,hogy mikor volt erről népszavazás?
  Megsúgom,nem volt!

  Az ogy képviselőknek ezt olyan sürgős volt bevezetni,hogy 2011. december 30-án PÉNTEKEN 12:06 perckor megszavazták azt a “törvényt” (“Magyarország Alaptörvényének Átmeneti Rendelkezései”), amivel kizárólagos hatalmat adtak maguknak,ezzel elvéve a magyar nép önrendelkezési jogát!

  http://www.parlament.hu/…/plsql/ogy_szav.szav_lap_egy…

  Milyen pártok azok,amikor hallatni kellett volna a hangjukat érted,értünk,mégsem tették,inkább nem is szavaztak?!

  Értetek vannak?! Ugyan már!

  “VÉTKESEK KÖZT CINKOS,AKI NÉMA.” (Babits Mihály)

  AKKOR SZÁMOLJUNK EGYÜTT EMBEREK!

  -Szombaton volt 31-e, szilveszter,-ihaj-csuhaj,sose halunk meg,eriszd el a hajamat,stb..
  -Vasárnap volt január 1,ez a nap volt az,amikor a -kutyaharapást szőrével- gyógyítjuk és hidegvizes borogatással.
  -HÉTFŐN JANUÁR 2 -a, munkanap.

  …ÉS HIPP-HOPP,MIELŐTT ÉSZBE KAPTÁL VOLNA,MÁR EL IS VETTEK TŐLED MINDENT,CSAK A SZAVAZATI JOGODAT HAGYTÁK MEG,HOGY MELYIK PÁRTRA VAGY KÉPVISELŐRE SZAVAZHATSZ!
  Az a fránya kis “köz” szócska pontosan arról szól,hogy rábízol mindent a képviselőkre,nincs jogod beleszólni semmibe!
  (…a közhatalom forrása a nép)

  A Magyar Köztársaság Alkotmánya előírja:
  Általános rendelkezések:
  (2)
  A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé,amely a népszuverenitást választott képviselői útján,valamint közvetlenül gyakorolja.

  Az a VALAMINT kis szócska pontosan annyit jelent,hogy JOGOD VAN BELESZÓLNI!

  És tudjátok mi az egészben a legszebb?
  Az,hogy a Magyar Köztársaságban mindez még mindig hatályban van,csak az ogy képviselők nem hagyják érvényesülni!

  Alkotmányunk VII. fejezete ezt írja a Kormányról:
  – 35. § (1) A Kormány a) [67] VÉDI AZ ALKOTMÁNYOS RENDET(!)
  ,védi és biztosítja az a természetes személyek, a jogi személyek és a jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek jogait;

  MILYEN “KORMÁNY” AZ,AMELYIK NEM VÉDI AZ ALKOTMÁNYOS RENDET?!

  2014. április 6-án a magyar államban minden mandátum lejárt,a választások érvénytelenek voltak,mert egy jogilag nem létező államban,annak érvénytelen “választási törvényei” szerint tartották meg,az azon szerzett minden mandátum érvénytelen,minden tisztség betöltése törvénytelen. A magukat hivatalnak kiadó szervezetek mind törvénytelenül működnek. A “Magyarország Alaptörvénye” nevű dokumentum közjogi érvénytelensége következtében a “Magyarország” nevű állam nem jött létre.
  A Magyar Köztársaság Alkotmánya hatályban maradt,és a Magyar Köztársaság a törvényes magyar állam!
  Ebből adódik,hogy a Magyarország Alaptörvénye (2012.01.01.) nevű jogi dokumentum érvénytelensége miatt mind a Magyarország nevű állam,mind annak minden joga,melyet hatályba léptetése után alkottak meg és annak módosításai,közjogilag érvénytelen,azaz jog szerint nincs,nem létezik!
  A törvényes magyar állam továbbra is a Magyar Köztársaság,az érvényes és hatályos jog a Magyar Köztársaság 2011.december 31-én hatályos joga!

  Az országgyűlési képviselők a hatályos Alkotmányt – és ezzel a magyar államot – nem tudják megszüntetni,( hatályon kívül helyezni ) mert nincs hozzá joguk!
  “2011.-ben valakik – az országgyűlés felhasználásával – kísérletet tettek a magyar állam megszüntetésére, és helyette egy nem jogfolytonos, nem magyar – megtévesztésül „Magyarország” nevű – magánállam létrehozására. Ehhez a képviselők szavazatával megalkottak egy Magyarország Alaptörvénye nevű dokumentumot, amit 2012. január 1.-én akartak hatályba léptetni.
  Első ránézésre látszik, hogy a megalkotott Alaptörvény érvénytelen, hiszen a hatályos Alkotmány (Magyar Köztársaság Alkotmánya) olyan pontjára (19.§ (3) a) pont) hivatkozva fogadták el, amely pontja kifejezetten megtiltja minden más jogi dokumentum megalkotását és elfogadását azzal, hogy e pont szerint az országgyűlésnek az Alkotmány kizárólag saját magát engedi megalkotni. Mivel az Alkotmány 2011.-ben már meg volt alkotva, így erre a pontra hivatkozva az országgyűlésnek semmilyen jogi dokumentum elfogadásához nem volt joga.” Mivel az Alaptörvény közjogilag érvénytelen,így a ráépülő “törvények” és annak módosításai is! Tehát minden 2012.01.01. után született “jogszabály” és annak módosításai is,mind érvénytelen,joghatás kiváltására alkalmatlan!
  Ennek bizonyítása itt található: http://www.hyperion.hu/…/jogi_allasfoglalas_az…

  “A jog szerinti magyar állam a Magyar Köztársaság, amely az Alaptörvény érvénytelensége következtében nem szűnt meg, 2014. Április 6. óta képviselet nélkül maradt. Ezt felismerve, 2015. Szeptember 1.-én megalakult Magyar Köztársaság Képviselete, amely – az első erre vállalkozó jogán – ettől fogva hivatalosan és kizárólagosan képviseli a Magyar Köztársaságot Magyarország területén belül és kívül egyaránt.

  E tevékenysége körében ellátja a Magyar Köztársaság jogrendjének, jogszabályainak védelmét, valamint – mivel a magyar állampolgárok jogilag továbbra is a Magyar Köztársaság állampolgárai – a magyar állampolgárok érdekképviseletét is. A Magyar Köztársaság Képviselete a Magyar Köztársaság polgárai részére személyi okmányokat, igazolásokat, és más hivatalos dokumentumokat adhat ki. A Magyar Köztársaság polgárai jogaik és érdekeik védelme érdekében a Magyar Köztársaság Képviseletéhez fordulhatnak.

  A Magyar Köztársaság Képviselete – az állampolgárok felhatalmazása hiányában – jogszabályokat nem alkothat, nem módosíthat, és nem helyezhet hatályon kívül, továbbá szerződéseket a Magyar Köztársaság nevében és/vagy terhére nem köthet, a meglévőket nem módosíthatja, és nem mondhatja fel.

  Joga van viszont Magyar Köztársaság Képviseletének fellépni annak érdekében, hogy a Magyar Köztársaság jogának érvényt szerezzen, valamint annak érvényes szerződéseit a másik fél vagy felek részéről betartassa.”

  http://www.magyar-allam.com/

  NE HAGYD MAGAD MEGVEZETNI!

  A magyar népet elárulták!

  Csatlakozzatok az Alkotmányos Magyarország társadalmi önszerveződéshez,hogy együtt helyreállíthassuk az alkotmányos rendünket,mely nem csak jogunk,hanem kötelességünk is!

  Első lépés az alkotmányos magyar állam felé…

  https://youtu.be/PixtWmIRS5s

  https://youtu.be/9yDfvS-Qlbk

  Alkotmányos Magyarország facebook csoport:

  https://www.facebook.com/groups/145782899182818/

  http://www.alkotmanyosmagyarorszag.hu/

  A magyar nép önrendelkezéséért tenni akarók közössége szervezeti oldala:
  https://alkotmanyos-ellenallas.hu/

  (a kép eredeti helye: Egységfont)
  Szavazás adatai
  Ez az alkalmazás HTML kereteket használ, amelyeket az Ön böngészője nem támogat. Az alkalmazás használatához frissítenie kell a böngészőt.
  parlament.hu

  TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
  · Válasz · 13 perce
  SZERETETTEL MINDEN VALÓS IGAZ VALÓDI TISZTESSÉGES BECSÜLETES MAGYAR EMBERNEK: ID. KISS LÁSZLÓ
  BÁZAKERETTYE, 2017, JÚLIUS 17-ÉN KÜLDÖM AZ ÉTERBE – 09:00 ÓRA – KOR!

 • bayerzsótot negligalni kell, ne írjanak róla es ne beszeljenek, ugy kell vele viselkedni mintha nem létezne, mert, hogy mashol mar reg a sitten ragna a szarazkenyeret, mi meg csak itt beszelgetunk róla…..
  ..

 • Kommentje sajnos nagyon hosszú örömmel adunk teret, ha lerövidíti, és kiveszi belőle a “linkeket”. Megértését köszönjük.

 • itt a kommentekben mindenki csak köpköd, azt fogalmazd meg, ami nem tetszett, nem értesz vele egyett, különben sosem tudunk kommunikálni, megbeszélni véleményünket, és eljutni oda, hogy együtt egy cél felé kitartsunk!!!!!!!!!!!!!!

 • Nagyon sajnálatos a hangnem, de az igazság a fontos, nemcsak a stílus. Ferenc pápa jezsuita, ez tény. Hogy kik a jezsuiták, és mi a különbség a fehér és a fekete pápaság között. és mi a közük a kemény jakobinus (Nagy Oriens) szabadkőművességhez, az tanuljon egy kicsit mélyebben történelmet. Annak sem ártana utána nézni, hogy mit akartak a szabadkőművesek és miért. Pl. Trianon is az ő kedves tettük volt. Nos kedves honfitársaim nemcsak szitkozódni kell, hanem utána járni a dolgoknak.
  És az sem semmi, amit ma akarnak! Aki nem tanul a történelemből, az megérdemli, azt, hogy megismétlődjön!
  https://www.youtube.com/watch?v=Q6h-vfwdVek&t=13s