Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Bayer Zsolt: Rohadt állatok! Az orvosoktól elvenném a diplomát, szanaszét verném a fejüket

A nyugat.hu szúrta ki a videót, amiben Bayer Zsolt az alábbiakat mondja:

A nyugat.hu írása szerint “a felvételen Bayer Zsolt, a Békemenetek nagy szervezője, magából kikelve ezen a videón épp arról értekezik, hogy az orvosoktól elvenné a diplomát, és szanaszét verné a fejüket és utána csukná mindet börtönbe. Hogy a publicista milyen apropóból, mikor és hol osztotta meg hallgatóságával ezeket a magvas gondolatokat, a videóból nem derül ki. A hír azonban igaz, március 15-re Békemenetet hirdettek Orbán Viktor támogatói.”

Az eredeti tartalomhoz, kattintson ide

Frissítés!!!

A nyugat.hu időközben előkerítette az eredeti videót, amiből a fenti anyag készült. A portál azt írja:

“Már első írásunkban is gyanakodtunk, hogy a montázs elég durva vágásai miatt torzítja annak eredeti mondandóját. Nem mintha Bayer Zsoltot szeretnénk védeni, ám mégis, az újságírói etika azt diktálja, hogy a valóságot el ne torzítsuk.

Olvasónk küldte el annak a tavaly október 26-i, soroksári lakossági fórumnak a felvételét, ahol a kiragadott mondatrészek is elhangzottak. A 34. perc körül kezdi el Bayer fűzni a gondolatait a “szép új” Nyugat és Nagy-Britannia kapcsán, ahol állítása szerint hetente 50 gyereket visznek el a szüleik nemi átalakító műtétre. Szerinte van olyan orvos, aki egy négy éves gyereken is alkalmazta a beavatkozást.

Bayer ekkor jegyzi meg, hogy ezek az orvosok állatok és szanaszét verné a fejüket.

A videó alatt megjegyzik, hogy Bayer csúsztat, ugyanis az általa említett heti 50 gyerek nem nemátalakító műtéten esett át, hanem olyan klinikára utalták őket be, ahol azt vizsgálták van e nemi identitás zavara. Műtéti beavatkozást egyikük sem kapott.”

A teljes tartalom IDE KATTINTVA érhető el.

...

Szólj hozzá