Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Beégtek a fideszesek: senki nem küldene pénzt Orbánéknak

Azt ATV riportere kérdezte körbe a budapesti járókelőket arról, támogatnák-e anyagilag a kormányt abban, ,,hogy sikeresen tudja megvívni az előttük álló időszak politikai küzdelmeit”. A legtöbben elutasító választ adtak erre a kérdésre.

Beégtek a fideszesek: senki nem küldene pénzt Orbánéknak
Beégtek a fideszesek: senki nem küldene pénzt Orbánéknak

Beégtek a fideszesek: senki nem küldene pénzt Orbánéknak

Orbán Viktor miniszterelnök a napokban levélben keresi meg azokat a Fidesz-támogatókat, akik korábban erre felhatalmazást adtak. A levélben azt írja, most mindennél fontosabb megvédeni országunkat Soros Györgytől. „A csatolt csekk segítségével hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Fidesz sikeresen sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit” – mondta Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Bár a riport alapján volt olyan aki azt mondta, bár nem tud válaszolni elgondolkodna a dolgon, a legtöbben nemmel válaszoltak. Többen meglepődtek, mint például a második válaszadó: ,,Anyagilag?! Miért tudnám támogatni?!” – kérdezte megdöbbenve, jogosan, hiszen a kormánypárt, vagyis a Fidesz jelenleg jelenleg leggazdagabb, legnagyobb vagyonnal rendelkező párt.

Van más is akit támogatni kell….

Volt olyan is aki elismerte, nyugdíj mellett is munkára kényszerül, így hát teljesen alaptalanul vár el bármiféle anyagi támogatást a kormány. Többen elmondták, a kormány jelenlegi politikáját semmiképpen sem támogatná, semmilyen módon. A család is szóba került, ugyanis volt olyan is aki elmondta, így is van kit támogatni, és ez a családja, szóval a kormány nem fér bele a keretbe és még ha beleférne is, nem adna nekik semmilyen pénzt.

Volt olyan  is aki azt mondta, ha lenne pénze, lehet támogatná. Ebben az az ironikus, hogy pont a kormány miatt nincs pénzük, így ha lenne pénzük a kormány talán jobban megérdemelné a támogatást, de amíg ilyen teljesítményt produkál, ráadásul pökhendi arroganciával, semmit nem várhatnak viszont a választóktól.

...

Szólj hozzá