Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Frissítve!!! Bejja asszony a Zsolnay reklámarca, vagy még sem? – bulvár a javából

Az OK!Pécs hírmagazin szerint rettentő boldog Bejja asszony / Gáspár Bea/ és párja , Győzike. Cikkünk a Zsolnay Manufaktúra elhatárolódásával frissítve.

Bejja asszony a Zsolnay reklámarca - Bulvár a javából
Fotó: internet

Győzike miért éppen a Zsolnay nevet írná helyesen?

Nagy az öröm a roma celeb-családban! A Zsolnay Porcelánmanufaktúra valamelyik viszonteladója megajándékozta őket – legalábbis használatra – egy több millió forintos Zsolnay étkészlettel. Minőség a minőséghez?

Győzike azonnal el is dicsekedett az “ajándékkal” a közösségi oldalán, igaz a Zsolnay nevet nem sikerült neki helyesen leírnia. De nem is róla beszélnénk, ha erre képes lenne. Ilyen szellemi teljesítményt elvárni tőle enyhén szólva is túlzás.

A cég marketingvezetője  a Ripostnak büszkén beszélt az együttműködésről:

Amíg Gáspár Bea főz, addig az étkészletek nála lehetnek. Nincs mindenkinek a konyhájában Zsolnay porcelán, ezzel is szerettük volna egy kicsit népszerűsíteni a márkát.

Inkább reklám, mint ajándék

Pintér Mariann, marketingfőnök elmondta:

Felajánlottuk a családnak, hogy hatalmas kedvezménnyel megvásárolhatják a készletet, de jelenleg nem éltek vele. Ha a munka során megrongálódnak a tányérok, azokat is nagyon kedvezményes áron kell kifizetniük.

Pintér Mariann ezeket a mondatokat és az ajándékozás tényét is tagadta egy a Zárójelhez eljuttatott levélben, amelyben a cikk törlését kéri. Kérésének azért nem teszünk eleget, mert a Ripostnak mondottak szerint nem az ajándékozás ténye hamis, hiszen ő maga fogalmaz így:

Nincs közünk a képeken látható készletekhez.

Ha használatra kapta, akkor ezt egy viszonteladónkon keresztül intézték. Nálunk ennek nincs nyoma, de a negyvenkét szerződött partnerünk közül bármelyik adhatta. Mi sok sikert kívánunk Bea asszonynak és örülünk neki, hogy a mi termékünket választotta és használja

Forrás: Ripost

Ezek után cikkünk első mondata a következőként módosul:

Nagy az öröm a roma celeb-családban! A Zsolnay Porcelánmanufaktúra valamelyik viszonteladója megajándékozta őket – legalábbis használatra – egy több millió forint értékű Zsolnay étkészlettel.

A Zárójel ezúton kér elnézést a jó hírű Zsolnay Manufaktúrától, mert hamis hírt hoztunk le róluk.

Vissza cikkhez!

Egy-egy családi veszekedéskor repülhetnek a Zsolnayk is, olcsón számítja fel az ajándékozó.

Bea asszony, hiába elegáns a több milliós készlet, inkább – köszöni szépen- nem venné meg a tányérokat. Talán arra számít, lesz az még olcsóbb is. De az is lehet, hogy attól tart, ezt is elviszi az adóhatóság. Győzike mind eközben szokásához híven páváskodik.

Szólj hozzá