Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Bezzeg mi!

Kezdődött az abszurddal, hogy keresztényüldözés elleni államtitkárságot állítottak fel ebben a migránsok által állítólag üldözött országban.

...

Bezzeg mi!
Bezzeg mi!

Bezzeg mi!…

Jó, tudom, a szváziföldi és a tanganyikai keresztényeket kell megvédeni elsősorban, például mert az ottani költéseket nemigen tudja ellenőrizni az ÁSZ, ami amúgy is csak a hazai ellenzék elleni karikás ostor.

Trócsányi László igazságügyi miniszter szerint egyes országok nem nagyon segítenek ott, ahol ínség, éhínség, nyomorúság pusztít, s ahonnan ezért kelnek útra a migránsok. Bezzeg mi! Erről szól a sokat reklámozott Hungary helps program, melynek keretében eddig bő 3,6 milliárd forintot fordítottunk humanitárius célokra, azaz jóval kevesebbet, mint például a Soros-kampányra – derült ki, miután Ujhelyi István, szocialista EP-képviselő kikérte a támogatott projektek és a kiadások friss listáját.

Tökéletesen érthető, hogy a a világ keresztyénjeit – és ateistáit, teszem hozzá – meg kell óvni a muzulmán hordáktól, melyek fölfalják a munkahelyünket, kultúránkat, vallásunkat, alkotmányos költségeinket, és amint az ismeretes: 150 év alatt örökre törökké tették a magyarokat. És az Istennek (Allhanak) sem hajlandóak a Rogán Zrt-től letelepedési kötvényt venni.

A Hungary helps keretében többek között Irakban, Tanzániában és Egyiptomban támogattunk kisebb-nagyobb projekteket.

Csak hogy egy vaskos példát említsünk: 1,6 millió forintot kapott a betlehemi Szent Család Kórház egy EKG-készülékre. A Kardiológiai Intézetben meg nincs CT – hogy igazán demagóg legyek. (Valamint: szabadságot Angela Davisnek és vesszen Pinochet, el a kezekkel Vietnamtól!)

Csendesen jegyzem meg, a keresztényüldözés ellen működik már egy ideje államtitkárság – a Vatikánban. De mi pápábbak vagyunk a pápánál. Ujhelyi szerint a Fidesz-kormány ezen a területen is kuruckodva végzi a feladatát, nem az európai közösséggel együttműködve.

Innen tényleg csak egy macskaugrás a vén bajkeverő zsidó, Soros elleni államtitkárság felállítása. Esetleg pár praktikus törvény…

Igény láthatóan lenne rá.

Veress Jenő

Szólj hozzá