Zárójel
Bogdán László levette a lábáról a docens asszont
fotó: youtube

Bogdán László levette a lábáról a docens asszonyt

A Zárójel is írt arról, hogy  Cserdi polgármestere, Bogdán László egy tévéinterjúban a közelmúltban arról beszélt, rendkívül büszke a település fiataljaira, mert minden érintett középiskolába jár, és sokan élen járnak a tanulásban. 

Bogdán László levette a lábáról a docens asszonyt
fotó: tehetseg.hu

Levél Bogdán polgármesternek

A Szabad Pécs portál számolt arról, hogy a televíziós szereplés után Szabó Julianna, a Budapesti Műszaki Egyetem docense  következő bejegyzést írta a falu hivatalos közösségi oldalára:

” Tisztelt Polgármester úr, kedves Cserdiek!

Szabó Julianna vagyok, a Budapesti Műszaki Egyetem docense. Évek óta figyelem elkötelezett és kiemelkedően sikeres munkájukat. Különösen melengeti a szívemet az a figyelem, ami a cserdi gyerekek iskoláztatását követi.

Miután saját lányom, Anna már kirepült és egyetemi tanulmányait külföldön folytatja, vele egyetértésben elhatároztuk, hogy szobáját annak az első cserdi lánynak ajánljuk fel tanulmányai idejére, aki valamelyik budapesti egyetem vagy főiskola nappali tagozatára bejut.

Tudom, hogy a fővárosi egyetemi tanulmányok sokszor lehetetlen követelmények elé állítják a családot, és a városba szakadt gyerekek is könnyen elvesztik a fonalat támogató családi háttér nélkül. Ezért a szobához természetesen háromgenerációs családunk támogatása is járul.

Kérem, éljenek a lehetőséggel!

Üdvözlettel

Szabó Julianna”

Egy nagyszerű ember önzetlensége

példája annak, hogy nem veszett még ki az emberség, a segítségre szorulók támogatása a magyar emberekből. A Fidesz mindent elkövet a társadalom megosztására, az ellentétek szítására. Addig még Szabó Juliannák vannak, van remény egy jobb, tisztább emberibb életre.

Bogdán László elmondta a portálnak, nagyon örült  felajánlásnak. Ezt csütörtök reggel el is tudta mondani a levél írójának. Jelenleg nem lesz olyan tanulójuk, aki Budapesten járna ősztől egyetemre, de  az egész ügyet nemcsak példaértékűnek, hanem szimbolikusnak is tartja.

OLVASTAD MÁR?   Rozémanós Tiffán Zsoltnak végleg beáldozott, már Seszták is kirúgta13 hozzászólás

  • Cserdi polgármesterének és Szabó Julianna docensnek csillagos ötös emberségből, nagylelkűségből, odafigyelésből! Ilyen emberek kellenek ennek a szerencsétlen, agyongyötört, kizsigerelt, kimerült kis országnak! A jövőt így képzelem el. Bogdán László miniszterelnök mellett Szabó Julianna belügyminiszterként, Gyurcsány Ferenc gazdasági miniszterként, Kuncze Gábor oktatási és egészségügyi miniszterként működhetne az új kormányban!

  • “A jövőt így képzelem el. Bogdán László miniszterelnök mellett Szabó Julianna belügyminiszterként, Gyurcsány Ferenc gazdasági miniszterként, Kuncze Gábor oktatási és egészségügyi miniszterként működhetne az új kormányban!”

    Na! Bogdán László ezt egyáltalán nem így képzeli el a nyilatkozatai szerit. Szerencsére. Azért is tud elérni eredményeket, mert egyik politikai bűnbandának sem fekszik oda.

    Még, hogy Gyurcsány, meg Kuncze!!!!! :)))))

  • SOK ILYEN DOCENSNEK KELLENE LENNI — DE ITT CSAK DÖBRÖGIK TEREMNEK —- AZ ILYEN JÓ SZÍVŰ EMBEREK — RITKÁK MINT A FEHÉR OLLÓ –

  • Ès hol vannak a többiek? Azok akiknek mòdjukban àll segìteni? Mièrt a stadionèpítèst tàmogatjàk az adòjukkal? Ès azok akik a pènzt osztjàk hol vannak? Minek kell törtènnie ahhoz hogy egy ilyen ember ne egyedül küzdjön egy nagyszerű ügyèrt ami mindenkinek üdvère lenne?!

  • Docens asszony! Bearanyozta a napomat a felajánlásával!