Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Bokros Lajos: Lehetnétek egyszer becsületesek, hátha arra kedvezőbben válaszol a nemzet

Bokros Lajos MOMA-elnök finoman szólva sem lát nagy perspektívát a bérunió ötletének, ami most az újabb névtelen óriásplakát-dömping hirdet.

Bokros Lajos: Lehetnétek egyszer becsületesek, hátha arra kedvezőbben válaszol a nemzet

Bokros Lajos közleményben adta tudtul véleményét a bérunióval kapcsolatban:

Körülbelül ennyi értelme van az újabb névtelen, valójában Jobbikos óriásplakátnak.

A Modern Magyarország Mozgalom nevében hetek óta járom az országot és barátaimmal együtt osztom pártunk szórólapját, amelyik a MoMa 500 napos programját tartalmazza. Megvalósítható, szép program. Rajtunk, demokratikus ellenzéken múlik, lesz-e belőle valami.

A „bérunió” azonban nem ilyen program. Megvalósíthatatlan kapitális ostobaság.

Vasárnap Hatvanban jártam és a hetivásár kapujában találkoztam két fiatallal, akik a Jobbik nevében gyűjtötték az aláírásokat a bérunió érdekében. Illedelmes köszöntés után csak megkérdeztem, mit gondolnak a kérdésről, aminek aláírására mozgósítanak, időt, fáradságot nem kímélve. Egyikük nem gondolt semmit, a másik annyit mondott: most ez van, ezt kell nyomni.

Vagyis nincsenek érvek, nincs magyarázat. Van egy tökéletesen értelmetlen kérdés, amit a Jobbik saját kampánya középpontjába állított és rengeteg pénzt költ rá. Minek?

A lenézett “nép”, azaz mi

Csak azt kérdezem, hogy miért tetszik hülyének nézni a társadalmat? Tudom, hogy magánbeszélgetésekben a hazai politikai osztály jeles képviselőinek jelentős része mélyen lenézi, sőt megveti a népet. De miért kell ezt a szerencsétlen nemzetet tovább hülyíteni? Mit vártok ettől?

Lehetnétek egyszer becsületesek, hátha arra kedvezőbben válaszol a nemzet.

Nekünk, a Modern Magyarország Mozgalomnak ez adja az erkölcsi tőkénket.

Bokros Lajos

elnök

Modern Magyarország Mozgalom

Szólj hozzá