Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Bokros:”Soros az egyik legnagyobb magyar hazafi”

Bokros Lajos, a MoMa elnöke mindig különvéleménnyel volt a magyarországi történések megítéléseben. Gondolatai mindenképpen  megfontolandók ezeket fejtette ki nemzeti nagytőkéseinkről, oligarcháinkról és kegyeltjeikről, Mészáros nagyúrról és a CEU-gyilkossági kísérletről.

Bokros:"Soros az egyik legnagyobb magyar hazafi"

Bokros Lajos,

végzettsége szerint közgazdász, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában fejtette ki meggyőződését, miszerint Magyarországon kizárólag mesterségesen kreált nemzeti nagytőkések léteznek, ezek pedig igazi versenykörülmények között a vesztők sorában lennének.

“Nem hatékonyak, nem eredményesek, nem a piacon nem versenyben szerezték vagyonukat, a politikai kapcsolataikat kamatoztatták csupán.”

Szerinte minden magyar oligarcha Orbán embere, akik kizárólag neki köszönhetik felemelkedésüket. Nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, nagy rájuk a kabát. Hűségük töretlen a gazdához – hiszen ez  létfenntartásuk alapja – és maffiaszerűen működik az egész csapat.

Soros Györgyről úgy tartja a MoMa politikusa, hogy

“a CEU alapítója, és az egyik legnagyobb magyar hazafi, aki a saját vagyonát viszi vásárra és kockáztatja olyan körülmények között, amikor Magyarországon antiszemita és idegengyűlölő propagandát folytat egy fasiszta ideológiával megáldott kormány.”

Mészáros Lőrinccel kapcsolatban arra hívja fel a figyelmet,  azzal, hogy bevásárolta magát abba a bankba, amely hitelt biztosít a számára “érdekkonfliktusba” került, amit egy igazi demokráciában börtönnel “jutalmaznak”.

“Amikor Mészáros Lőrinc bankot vesz, akkor nem gyarapítja a vagyont, csak a belső elosztáson módosít, és ráadásul a megszerzett vagyon nem gyarapodik, hanem csökken.”

A videó itt nézhető meg.

(forrás: atv)

Szólj hozzá