Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Borzalmas balesetsorozat volt az M1-es autópályán

Ma hajnalban és reggel a korai órákban átszakította a szalagkorlátot egy kamion az M1-es autópályán. Ezt követően nem sokkal, hat személygépkocsi ütközött az M1-es autópályán Tatánál

Borzalmas balesetsorozat volt az M1-es autópályán
Borzalmas balesetsorozat volt az M1-es autópályán

Borzalmas balesetsorozat volt az M1-es autópályán

Egy kamion átszakította a szalagkorlátot az M1-es autópályán Tatabánya térségében az 59-es kilométerszelvényben szerda éjjel. Az érintett szakaszon a Budapest felé vezető oldalt teljes szélességében lezárták – közölte a rendőrség a honlapján.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a kamion az Ausztria felé vezető oldalon közlekedett, amikor eddig tisztázatlan okból a belső szalagkorlátnak ütközött, azt átszakította és az autópálya Budapest felé vezető oldalán állt meg, ahol a pályatestet teljes szélességében elfoglalja. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az autópálya Budapest felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárta. A pálya forgalmát az Újvárosi lehajtónál leterelik, visszatérni az Óvárosi felhajtónál lehet.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint a balesetben egy ember, a kamion sofőrje sérült meg.

Kicsivel később. a hajnali órákban hat személygépkocsi ütközött egymásnak az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 63-as kilométerszelvénynél Tata térségében.

A balesetet szenvedett járművek a külső és belső sávot is elfoglalják. A forgalom rendőri irányítás mellett a leállósávban halad.

A helyszínen torlódásra kell számítani.

...

Szólj hozzá