Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Borzasztó történet egy beteg kisfiúról és egy gátlástalan csalóról

Borzasztó történetről számolt be egy olvasónk levélben, aki egyben kérte a segítségünket. A kórházzal szemben megnyert kártérítési díját fia műtétjére akarta fordítani Bakonyi Hajnalka. Kilencmillió forintját részletekben elutalta valakinek Amerikába, akiről azt hitte, hogy világhírű professzor, s meg tudja műteni a nyitott gerinccel született kisfiát, Rikárdót.  A történetét alább olvashatják, aki tud, a maga módján segítsen akár egy megosztással, akár egy kedves szóval. Hihetetlen, de igaz történet, ami csütörtökön a győri ügyészségen folytatódik.

Borzasztó történet egy beteg kisfiúról, és egy gátlástalan csalóról
Borzasztó történet egy beteg kisfiúról, és egy gátlástalan csalóról

Aki esetleg nem látta…!

Sajnos igen, ez történt velünk, Az ügyünk a rendőrségen és az ügyészségen van, egyelőre semmi eredménye… sőt évekig is elhúzódhat!

Minden bizonyíték ami a 13 hónapban történt velünk a kezünkben van. Ha ez minél hamarabb az Amerikai rendőrséghez jut, a tetteseket pillanatok alatt eltudják kapni! A kisfiamnak az Amerikai kezelése 30, illetve 40 millió Ft-ba kerül, amit én, mint egy kisember és szegény ember (hiszen szegény országban élünk) nem tudok kifizetni!

A kisfiamnak szüksége van az Amerikai kezelésre, hogy egy boldogabb és önellátóbb életet élhessen és ne szoruljon segítségre! A kisfiamnak szüksége van a kezelésre amit én nem tudok kifizetni és arra, hogy az Amerikai tetteseket eltudja kapni a rendőrség!

Támogatóra lenne szükségünk, akinek elér minél hamarabb Amerikába a keze és egy olyan segítségre, hogy ez a hatalmas pénzösszeg összetudjon gyűlni a fiam kezelésére!

A fiam 11 éves lesz nem várhat megint 10 éveket mire Magyarországról Amerikába jut az ügyünk!

Köszönöm Szépen mindenkinek a segítséget!

Nagyon sok élő videót tettem fel az oldalamra amiből mindent megtudtok, hogy mi is történt velünk valójában!

KÉREK MINDENKIT, HOGY OSSZÁTOK MEG EZT A BEJEGYZÉST, HÁTHA ELJUT OLYAN SZEMÉLYEKHEZ AKIK TUDNAK SEGÍTENI A KISFIAMON!

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1591267154291401&id=666659033418889

Borzasztó történet egy beteg kisfiúról, és egy gátlástalan csalóról
Borzasztó történet egy beteg kisfiúról, és egy gátlástalan csalóról

*Szerkesztőségünk nem alkot véleményt azzal kapcsolatban, hogy ki, vagy kik hibásak, hogy ez megtörténhetett. Ezt az olvasóink maguk döntik el.

...

Szólj hozzá