Zárójel

Botrány: leköpték és lezsidózták az ATV riporterét, Juhászéket lekurvaanyázták, a Múzeum körútnál pedig vérre menő kűzdelem volt – Videóval

Nem volt balhéktól mentes az idei megemlékezés sem. Miközben a két tábor egymást szidta, több tüntető pedig dulakodni kezdett, az ATV riporterét egy rövid interjút követően leköpték és lezsidózták. Az ATV Facebook oldala több helyszínről is élőben közvetítette a forradalmi megemlékezések eseményeit. A Múzeum körúton az ATV riporterét az egyik járókelő leköpte, majd lezsidózta. “Mocskos zsidóbérenc! Zsidótévé!” – kiabálta az idős férfi, aki elhaladt riporterünk mellett. Az ominózus jelenet a videó utolsó másfél percében látható. – írja az atv.hu.

 

 

És ez még nem is a legdurvább beszólás volt a “méltóságteljes” Orbán-hívőktől a ’48-as forradalom évfordulóján. Volt ám itt mocskos  ÁVÓs, sőt mocskos g..i is. De volt olyan méltóságteljes ünneplő is, aki a sípnak a torkán való lenyomásával fenyegette a tiltakozókat. – írja a nepszava.hu.

Vér is folyt a Nemzeti Múzeumnál

Az Index olvasója, Pólya Zsombor készítette az alábbi fotókat a Múzeum körúton. Mint ismert: Juhász Péterék sípolással igyekeztek tüntetni Orbán Viktor beszéde közben a miniszterelnök ellen. Zsombor azt írta, “amikor elkezdődött Orbán Viktor beszéde, akkor egy tüntető elkezdett dudálni. A háta mögé odalépett egy ember, először megpróbálta a száját befogni. Dulakodtak és aki be akarta fogni a másik ember száját, megbotlott és véletlen magával rántotta a földre a dudálót. A dudáló feje úgy koppant a betonon, hogy először arra gondoltam, fel sem fog tudni állni. A mentősök 1 perc alatt ott voltak és a mentőhöz kísérték, ellátták.”

Fotó: Index

A Múzeum körúti verkedésről az index.hu közölt képeket. IDE kattintva Ön is megtekintheti.

Keress itt - Csak írd be, hogy mit keresel....és ENTER