Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

“Brendon, Te egy idióta barom vagy”

A saját csecsemő korú gyerekét cigarettáztató tróger, Brendon felbukkanásával már kétszer foglalkozott a Zárójel. A második cikkünk után megfogadtuk, ennyit Brendonról, úgyis megy a börtönbe, ahol a többiek általában nagyon “megbecsülik” a gyerekbántalmazókat. Megszegjük fogadalmunkat.

Nem is azért

Nem szokásunk megszegni  – különösen nem – az önmagunknak tett ígérteinket, de most vetette elénk az internet  Berger Szigfrid roma származású zenész videó-véleményét Brendonról. Egy szó mint száz, nem is egy KO-t kap Brendon Guszti, hiszen amellett, amit a videót készítőtő ad neki, érdemes beleolvasni a kommentekbe is.

Komment válogatás

Teljesen igazat adok, ez a Brendon aliás Guszti egy undoritó mocskos dög!

ul basot 

Beatrix Farkas én öszintén tisztelem az ilyen cigányokat, akik felszolalnak a saját rasszukat lejárató emberek ellen! ennek a videonak a készitöje egy értékes és hasznos tagja a társadalmunknak. Brandon álnevü idiota viszont csak egy utolsó bűnöző és nem az a baj vele, hogy cigány, hanem az amit tesz! jo látni, hogy más cigányok viszont példát mutatnak, öt kéne mutogatni neten és neki kéne egy millios nézettség, nem annak a koszos bűnözőnek.. mégegyszer minden tiszteletem! sikeres életet kivánok!

Nikolasz Pacheko 

egyet értek veled teljesen! Le a kalappal előtted ! A romák inkább tőled tanulnának ne ettől a féregtől..

Mr Eko 

En nem vagyok cigany de jol beszelsz.

Jakab Béla 

tisztelem a cigányokat de sajnálom őket hogy az ilyen emberek miatt nézik le őket

Kemény Péter 

Te papagáj! Te tudod kiaz akinek a szavára bekusolt? De az nem te voltál ,mièrt nem magadat futatod ?Mièrt mással jössz ,mèrt nem azt mondod hogy te fenyíteted le. Magadra legyèl büszke ne másra. Óvodába szokás ez!

Jakab Béla 

Kemény Péter te csak magadra vagy büszke apád anyád öcséd rájuk nem vagy büszke ha valami jót csinálnak vagy a legjobb haverod arra se vagy büszke

Balázs Lampert 

Meglepődve hallom ezt a videót! Őszintén meglepődtem, hogy ennyire jól megfogalmazott mondatokat használsz, és (ne haragudj, kérlek ne értsd félre,) ennyire tanult ember vagy, roma létedre! Én is az vagyok, és ezen kevés csoportba tartozok én is, akik nem ilyen “Brendon” nevű tróger életszínvonalat folytatnak! Legyél szerencsés az életedben!

Zoltàn Földi 

Na végre már egy normális cigány. Ez is ritka.

karolparadi 

ez szép volt testvér

Peti :D 

Brendon még dohányzásra kényszerítette a 2 éves kisgyerekét ?☣

sw0r2Official Hungary 

Nem is az ő gyereke

Studio GameLoGiN 

akkor még nagyobb szégyen..

Tégla János 

Full igazad van! Guszti egy igazi ostoba buta!!! A cigányok szégyene!!!!

Simlis :3 

igazad van és tiszteletre méltó hogy ilyen jól tudsz fogalmazni 🙂 az ilyen romákból van kevés és eza baj 🙂 minden tiszteletem

Laci T. 

Komolyan örülök, hogy végre láthattam egy értelmes embert ebben a “műfajban”. Különösen jól eső, hogy vannak még olyanok, akiknek a cigányság nem azt jelenti és fémjelzi, mint akiről a videóban beszélsz. Nevét le sem akarom annak a lénynek írni, mert nem méltó rá! Neked minden tiszteletem küldöm! Kitartást!

BarbacueBeats 

nem semmi beszéd. érdemes volt meg hallgatni. üdv

Máté Kis 

habiszti guszti 😀

george u 

az első cigány aki szimpatikus! igazad van barátom!

Natalia Sic 

Ez is egy jó példa,hogy vannak rendes romák..köszönöm..

28 Black 

Nagyon jól beszélsz.. Igazad van.. teljesen.. én egyszerűen beszarok mert valóban ezért nézik le a cigányokat.. az ilyenek miatt

Daved Boros tolna 

és ne nebeszéljetek vele igy

Félix Takács 

király vagy

superkodek 

kalapot le 😉

Péter Pecsenye 

értelmes ez az ember. jô videô.

Most pedig megerősítjük ünnepélyes keretek között is fogadalmunkat:

SOHA TÖBBET BRENDON!!!

Ha csak…..

Szólj hozzá