Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

A brüsszeli meghallgatás a nyomásgyakorlás újabb eszköze

A Fidesz a nyomásgyakorlás újabb eszközének tartja a csütörtöki brüsszeli meghallgatást.

...

Brüsszel, meghallgatás,LIBE-ülés
Brüsszel, 2017. december 7. A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (k) sajtótájékoztatót tart, miután meghallgatást tartott a jogállamiság magyarországi helyzetérõl az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) 2017. december 7-én. Az ülésen beszédet mondott Szijjártó Péter. Balról Gál Kinga, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselõje, az Európai Néppárt (EPP) alelnöke, jobbról Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kommunikációért és parlamenti koordinációért felelõs helyettes államtitkára. MTI Fotó: KKM

A brüsszeli meghallgatás a nyomásgyakorlás újabb eszköze

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta: Brüsszel és a Soros-birodalom újabb támadást indított Magyarország ellen. A brüsszeli meghallgatás a nyomásgyakorlás újabb eszköze, amelynek egyetlen célja, hogy eltávolítsa hazánkat a Soros-terv útjából és megtörje a magyar kormány bevándorláspolitikáját.

Egyszerűen le akarják járatni, meg akarják büntetni Magyarországot, mert nem akarja betelepíteni a migránsokat – közölte a kormánypárti politikus.

Hidvéghi Balázs értékelése szerint az Európai Parlament LIBE meghallgatásán álságos és átlátszó színjáték zajlott, és minden Soros forgatókönyve szerint történt: Soros György brüsszeli szövetségesei megrendelésre támadták Magyarországot és ehhez a Soros-hálózat szervezetei, valamint a magyar baloldal asszisztáltak. A meghallgatásra olyan szervezeteket hívtak meg hazánk ellen tanúskodni, mint a Magyar Helsinki Bizottság, a Mérték Médiaelemző Műhely, amelyek Soros pénzéből működnek. Szégyen, hogy Niedermüller Péter (DK) és Szanyi Tibor (MSZP) ismét a saját hazája ellen támadt – fogalmazott.

A kommunikációs igazgató kiemelte: érkezzen bármekkora nyomásgyakorlás is, a Fidesz-KDNP a magyar emberek oldalán áll. “Mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük az országot a kötelező kvótától és a migránsok betelepítésétől” – áll a közleményben.

Szólj hozzá