Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Brutálisan sokkoló videó: „Tüdőzd le, tüdőzd le!” – Cigit nyomott a gyermek szájába ez a férfi

Cigizésre kényszerítette a gyermeket ez a férfi és erről videót is készített. Üvöltözött a babával, hogy “Tüdőzd le, tüdőzd le te gyerek!” Brutálisan sokkoló videó következik!

Brutálisan sokkoló videó: „Tüdőzd le, tüdőzd le!” Cigit nyomott a gyermek szájába ez a férfi A kép forrása: Facebook
Brutálisan sokkoló videó: „Tüdőzd le, tüdőzd le!” Cigit nyomott a gyermek szájába ez a férfi

Elárasztotta a Facebook-megosztásoknak köszönhetően az internetet 3 fénykép, melyen egy férfi egy babának cigit tol a szájába és a baba szó szerint cigizik. Több száz hozzászólás érkezett a poszt alá és még több ezer ember osztotta meg azt a posztot, felháborodásuknak hangot adva. A hozzászólásokat olvasva volt, aki a gyámügy fele jelezte ezt az esetet és állítólag, volt, aki a rendőrségnek tett bejelentést. Egy biztos, a fotók még mindig fent vannak, sőt a zarojel.hu még ennél is durvábbat talált. Ez a bizonyos férfi ugyanis erről még videót is készített, amit felnyomott a youtube-ra is.

Ezen a szörnyű felvételen az látszik, hogy a srác egy égő cigit nyom a baba szájába, aki azt szívja, szívja, le is tüdőzi, majd elveszi a tőle a férfi, szív egyet ő is, majd visszatolja a gyerek szájába. Aki ekkor fintorogni kezd, elfordítja a fejét, de a férfi erőszakosan tuszkolja vissza, majd ordibálni kezd vele, hogy

„Hát erre tanítottalak én? Erre tanítottalak? Tüdőzd le gyerek, tüdőzd le!”

Majd, amikor a gyermek erre nem hajlandó, átadja valakinek és közben ezt mondja neki:

„Takarodj innen!”

A videót a Facebook és a Youtube csatorna letiltotta! Már csak itt nézhető meg:

A Facebook megosztás alatt hozzászólás cunami zúdult a fotók alá, mindenki egy emberként háborodott fel azon, amit tett a babával.

Idézünk párat:

„Írtam neki priváton is, de büdös kutya!!” Megkövezném ezt a csicskát, mert az ilyen nem ember!”

„Rohadnál meg!!! Te gyökèr, fèreg!!!”

„Büdös kutya, ne cigiztesd a gyereket!”

„Ilyenkor hol van a gyámhatóság! Hogy rohadna megy az ilyen fèreg!”

És még cifrábbak is vannak, szép számmal. Az emberek dühe jogos, mindenki azt kérdezi hogy lehet ilyet tenni egy gyermekkel?

Az esetnek biztosan lesznek következményei, mert a hozzászólások alapján a hatósághoz is eljutottak a fenti képek és videók. Információink szerint egyébként a férfinak korábban volt már rendőrségi ügye.

Szólj hozzá