Zárójel
Célkeresztben Hajdu László
(fotó: internet)

Célkeresztben Hajdu László

Mint arról a Zárójel is beszámolt, a XV. kerületben összehangolt támadást indított a DK-s Hajdu László polgármester ellen a Fidesz és a Jobbik alkalmi koalíciója, ami egy időre kibővült  az MSZP-s Móricz Eszterre is. A képviselőnő viselkedése, politikai előélete egy meglehetősen combos FB bejegyzésre sarkalta a kerület egyik polgárát.

Állóháború Rákospalotán - Kizárás az MSZP -ből
(fotó: internet)

Előzmények

Hajdu László polgármester túlárazottnak tartott egy óvodafelújítást, ezért szembe ment a képviselőtestület döntésével és nem rendelte meg a munkát. Agárdi János Fideszes és Bodó Miklós jobbikos képviselők kapva kaptak az alkalmon és meg akarták buktatni a polgármestert, ehhez az alkalmi koalícióhoz csatlakozott egy időre Móricz Eszter, az MSZP helyi képviselője, aki 2014 óta nem tudja megbocsátani Hajdúnak, hogy csúfosan elverte a polgármester-választáson.

Ahogy a botrányos koalíciót megírta a sajtó, – az MSZP-ből elsőként Horváth Csaba, a párt fővárosi képviselője állt ki Hajdú mellett és szólította fel Móricz Esztert a bomlasztás azonnali befejezésére.

“Visszautasítok bármiféle együttműködést a Fidesszel és a Jobbikkal, és erre szólítom fel Móricz Eszter XV. kerületi MSZP-s képviselőt, aki részt vesz a Hajdu László polgármester elleni akcióban. Az MSZP-nek nem a DK az ellensége, hanem a Fidesz.”

Gy. Német Erzsébet a DK fővárosi képviselője:

“MSZP-től  azt kérte, hogy ha nem akarják, hogy a “párt egészét a Fidesz és a Jobbik kollaboránsának tartsák”, akkor még csütörtökön zárják ki kerületi képviselőjüket, Móricz Esztert. Az eset ugyanis azt a látszatot keltheti, hogy a Fidesz és az MSZP között van együttműködés”

Nem sokkal az MSZP is megszólalt:

„A Fidesszel nincs semmilyen együttműködés, semmilyen szinten és semmilyen módon.”

Az MSZP-ben megindult a fegyelmi eljárás Móricz ellen, ám ismerve a képviselő helyezkedőképességét, nagy a valószínűsége, hogy nem zárják ki a pártból.

Állóháború Rákospalotán - Kizárás az MSZP -ből
(Illusztráció: Városi Kurír)

Egy FB poszt a kerületből:

“Móricz Eszternek hatalmas szerepe volt abban, hogy a kerületbe betette a lábát a Fidesz . Móricz Esztert ide fújta Erdélyből a déli szél nem tudni, hogyan de hamar az MSZP vezetőséi tag lett. Aztán 2009.-n az MSZP kinyírta a Hajdu Lászlót akkori MSZP-s polgármestert, mert nem volt hajlandó Hagyó Miklós végett börtönbe menni. Megtagadta és nem engedett a zsarolásnak. Ezért az MSZP hagyta Hajdu Lászlót és indított a 2010-es polgármesteri választáson olyan névtelen kutyaütő senkiket, akiket a kerületiek nem is ismertek. 2014.-benn Hajdu Lászlót indították volna országgyűlési képviselőnek. De az MSZP a Mesterházy Attila team, akihez Móricz Eszterke tartozik akkor is ugyan azt csinálta, mint most Botka László. Az MSZP Visszaléptették Hajdu Lászlót, aki garantáltan megnyerte volna 2010-es országgyűlési képviselői választást és porrá verte volna László Tamást FIDESZ/KDNP. De az MSZP elindította Móricz Esztert, akit a kerületiek megvetnek, ráadásul Esztert úgy kerülik, mint a replást amiért segédkezett Hajdu László likvidálásáért. Hajdu László megbecsülésnek és nagy elismertséget tudhat magáénak kerületben A kerületiek alig várták, hogy visszatérjen Hajdu László (DK). Mert az ö személye volt garancia hogy rendet tesz a kerület kaotikus helyzetén. Én 40. éve lakom a kerületben nem voltam MSZP párttag se mindig Hajdu Lászlóra szavaztam. Amit a kerület elszenvedett az MSZP végett biztosan mondhatom sok időbe telik, amíg a kerület túlteszi magát.

László Tamás, a kerület Fideszes országgyűlési képviselője  is megkapja

László Tamás nevéhez fűződik az amit maga érdemének tüntet fel. Ugyan is László Tamás még abból építkezett a kerületben, amit Hajdu László nyert meg a kerületnek. Könnyű más tollával ékeskedni igaz? Mert László Tamás és csapata mást sem tett. Az egyik ülésen egy szerencsétlen kis Fideszes nyikhaj azt merte állítani 2010.-óta van a kerületben élet. Ha arra gondolt ez a kis nyikhaj, hogy 2010-2014 közt nagyüzemben folyt a kerület kirablása akkor ez így igaz. László Tamás érdekeltségéhez tartozik a PALOTA-15 NONPROFIT KFT. És a CSAPI-15 Vásárcsarnok és Piacfenntartó Kft. dr. Szaniszló Attila ügyvezető igazgató. Így rabolták ki a kerültet László Tamás segítségével, aki annyi tervezettet csináltatott súlyos milliókért gondolom azok is az ő zsebében landoltak,. Az önkormányzat vagyonkezelősége által pedig szabadon garázdálkodhattak a lakások körül. Ha csak arra emlékeznek, hogy László Tamás kizárazta a pártból két alpolgármesterét, mert azok nem asszisztáltak az okirat hamisításban, ami László Tamás nevéhez fűződik. Amiért azt ügyészség eljárást is indított Bitvai Nándor XV kerülheti képviselő ellen. Kitalálják, hogy ki látta el a védelmét dr Pintér Gábor alpolgármester, aki a polgármesteri választasson indult. Ez a Gábor az, aki folyamatosan prüszköl, mert dr Lamperth Mónika Jegyző ellátja a hivatalát és nem úgy táncol ahogyan azt a Fidesz szeretné a Jegyző és polgármester útját állta annak hogy a Fidesz tovább raboljon a kerületben Ez miatt Pintér Gábor bejelentette hogy nem hajlandó Lamperth Mónikával együtt dolgozni. Tehát Pintér Gábor, aki László Tamás gyámja lemondott. Aztán a következő ülésen úgy díszelgett mintha nem is történt volna semmi.

Móricz Eszter leszavazta saját párttársát is

Ez miatt most az MSZP üdvöskéje a markotányos nője Móricz Eszter beállt azok mögé, akik likvidálni akarják Hajdu László polgármestert. Ez az Eszter ez ilyen 2014.-s alakuló testületi ülésen ahol Hajdu László az alpolgármesterit terjesztette be az Esztike a saját párttársa ellen szavazott bezony ám Hajdú László Tóth Imrét MSZP javasolta alpolgármesternek De az Eszti ellene szavazott A Fideszes nemzeti urak sírtak a nevetéstől, mert az MSZP saját társa ellen szavazott. Ilyen ez az Eszti, akit Erdélyből fujt ide valamilyen szél. akinek a román nyelvű bizonyítványán Románul van írva, hogy diploma, ami magyar nyelven bizonyítványt jelent. Szóval az Eszti a diploma nélküli diplomás teszi a dolgát a kerületben léptén, nyomon gáncsolja, Hajdu Lászlót ahol csak teheti. Az Eszti nem igazán az eszéről híres én nem tudom, hogy milyen megbízatása van az Esztinek, de azt látom, mint kerületi lakos hogy az Eszti inkább László Tamás akoljában béget már elég régen.

Akár troll is írhatta volna

Az Esztinek teljesen mindegy hogy honnét jön a munka nélkül kapott képviselői díj. A lényeg hogy jöjjön. Az MSZP Pedig már becsületből is vagyonosodási vizsgálatot indíthatna az Eszti ellen, aki nem tudni, hogyan de családi házra tett szert meg autóra meg még kitudja mire. A kerületiek csak Hagyóménak hívják. Sokáig nem értettem miért aztán elkezdtem kutatni utána a neten. Aztán megértettem, hogy miért hívják a kerületiek “Hagyóménak”ezt a megélhetési “migráncs” asszonyságot. Az Eszti abba tányérba szart ahonnét evett. Az MSZP tele van ilyen kétes múltú figurákkal. De hát a Botka László megmondta “fizessenek a gazdagok”! Drága MSZP vezetés a hiteltelen jellemtelen árulók mikor fizetnek? Csodálkozik még valaki, hogy Gyurcsány Ferenc ott hagyta ezeket a megélhetési álláshalmozó jött ment bűnbandát? Gyalázat, amit az MSZP művel. Ettől a Bodó Miklós Jobbikos kerületi képviselőtől meg szeretném, megtudni az a Simicska nevű ember vajon tisztában van azzal, hogy a jobbikos kerület képviselő a Fideszes mutyizást segíti?

MI DOLGOZUNK TI LOPTOK!”

-fejeződik be a vállaltan elfogult, de fontos tanulságokban bővelkedő poszt.

Shares 218Szólj hozzá!

11 hozzászólás : "Célkeresztben Hajdu László"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
Tibor Mihály Tóth
Vendég
Tibor Mihály Tóth

Ugyan már, Kérem!!! Nehogy “bedumálja” nekem BÁRMELYIK parlamenti “ellenzék”, hogy nem Orbán “csicskásai”…!!! MINDEN egyes – Orbánszülte, NÉPELLENES – Kormányzati DÖNTÉS mögé ODAÁLLTAK!!! Vagy IGEN-nel szavaztak, vagy pedig “kivonultak”, nehogy Orbán ellen kelljen szavazniuk…!!! Mi más ez, ha nem Orbán Viktor seggének NYÍLT NYALÁSA???

Balogi Zoltan
Vendég
Balogi Zoltan

Igen!
Valójában Móricz Eszter ezzel a hozzáállással egy kollaboráns.
A fidesz beférkőzik minden helyre bomlasztani.
Nézzék meg ezt a Magyarországnak nevezett trágyadombot mi lett vele!

László Telegdi
Vendég
László Telegdi

Menjen ez a rühes mocskos gerinctelen seggnyaló! LIBA ODA AHOVA VALÓ AHONNAN JÖTT,ERDÉLYBE! UTÁLOM A KÖZPÉNZEN ÉLŐSKÖDŐ,nagyravágyó pofáját,menjen haza szart kavarni! ez nem a hazája,az efféléknek!

Veronika Szabó
Vendég
Veronika Szabó

Móriczka színt váltott ! Rúgjátok szét a hátsóját!

Mici Korcz
Vendég
Mici Korcz

Nos, azt hiszem max. lóalkatrészcsere lesz 18-ban.. Miért is hangzott el anno az “Öszödi beszéd”?? Kb ezekért..Lassan Gyurcsányista leszek..a napokban beleszaladtam a Youtube-n…Érdemes ÚJBÓL végig hallgatni..

Laska Veronika
Vendég
Laska Veronika

Mert Hajdu László Bp. XV kerület polgármestere (DK) Valamint Dr. Lamperth Mónika Bp. XV kerület önkormányzat jegyző ezt tette. Ezt rója fel neki a kerületi Fidesz és a kollaboráns Móricz Eszter (MSZP) Akkor most betartsák a törvényt? Vagy ne?

„Én, …. becsületemre és lelkiismeretemre fogadom, hogy Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek; jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom; az önkormányzati képviselői tisztségemből eredő feladataimat Budapest XV kerület fejlődésének előmozdítása érdekében lelkiismeretesen teljesítem, tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorlom.
(Az eskütevő meggyőződése szerint)
Isten engem úgy segéljen!”

Szatmári Lajosné Erzsébet
Vendég
Szatmári Lajosné Erzsébet

Az őszödi beszéd kicsit másról szólt.

Szatmári Lajosné Erzsébet
Vendég
Szatmári Lajosné Erzsébet

Egy dolgot nem hoztak nyilvánosságra. Hogy milyen számlát nem akart kifizetni a polgármester. Mert oké, tegyük fel, hogy túlárazás történt. De csak meg tudják mondani konkrétan, hogy mi lett túlárazva és mennyivel? Mégis egy óvoda felújításáról van szó. Ott azért lehet követni, hogy mi mennyibe kerül. Ezt a dolgot miért nem akarják a nyilvánosság elé vinni? Miért csak az a fontos, hogy vizsgálatot akarnak a polgármester ellen?

Mici Korcz
Vendég
Mici Korcz

Szatmári Lajosné Erzsébet Arról, hogy az Mszp-ben sokminden nincs rendben…Amihez Gyurcsány már nem akar asszisztálni..Váltsanak harcmodort, stb..

Attilane Isó
Vendég
Attilane Isó

Ja, Erdélyből érkezett, vettük az adást.

Laska Veronika
Vendég
Laska Veronika

Minden túl lett árazva 77 millióval

wpDiscuz

Facebook

Csatlakozz a több, mint 31 ezres táborunkhoz!