Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Cicciolina bebukott

A felnőttfilmekből ismertté lett Cicciolina, akit mi, magyarok elsősorban Staller Ilona vagy Husikaként ismerünk, Olaszországban első fokon egy év letöltendő szabadságvesztésre ítélték.

Cicciolina bebukott
kép: internet

 Ciccolina

zokogott, amikor a biztosítási csalás vádjában elmarasztalták és  kihirdették  az ítéletet. Mint elmondta, még 2011-ben három hónapig fotózást sem tudott vállalni, mert egy kutyaharapás miatt helyreállító műtétet kellett végrehajtani a kisujján. Utólag derült ki, hogy aki kezelte, Olaszországban nem praktizálhatott volna.

– Rágalom, hogy ezt a harapást csak kitaláltam! – mondta, és hozzátette: ezt a sajtó kezdte terjeszteni.

Cicciolina,

aki egykor az olasz Köztársaság Párt parlamenti képviselője is volt, nem emlékezett rá, hogy mekkora és milyen színű volt az a harapós kutya, amelyik pont a kisujját tudta megcélozni, és ezzel hatalmas veszteséget okozni Ilonának, hiszen sérült, két öltéssel összevarrt kisujjal igazán nem lehet fotózkodni! Mint a biztosítóval közölte, három hónapig munkaképtelen volt.

A Facebookon megismert orvos ajánlott kezelést. Az általa kiállított számlákat nyújtotta be Cicciolina a biztosítónak, amelyik nem akart fizetni. Per lett, és az ügyész szerint a „művésznő” biztosítási csalást akart elkövetni, s ezért összejátszott az álorvossal.

Cicciolina fellebbezett a döntés ellen, hiszen nem akar börtönbe menni.

Szólj hozzá