Zárójel
Clooney példát mutat Orbánnak
Illusztráció: internet

Clooney példát mutat Orbánnak

George Clooney, Hollywood Reporternek adott interjújából közöl részleteket a 444.hu. A színész, aki már többször bizonyította, érző szívű ember, most először beszélt arról, hogy feleségével Amallal befogadtak egy jezidi származású iraki menekültet, aki az Augusta városában álló házukban lakik és azóta elkezdett járni egy chicagói egyetemre.

Clooney példát mutat Orbánnak
Fotó. The Hollywood Reporter

Nagyvonalú segítség

Clooney elmondta, hogy a férfi egy Moszulba tartó buszon utazott, amikor az Iszlám Állam harcosai megtámadták a járművet, lelőtték a két sofőrt, majd közölték, aki egyetemre akar menni, szintén lelövik.

A színész hozzátette:

“Túlélte és Amerikába jött. Miután átesett a szükséges ellenőrzéseken, megnyílt előtte az út, hogy egy új életet építsen fel magának.

A házaspár komoly összeggel tervez támogatni más menekülteket is. Az üzletemberként keresett összeg egy részét jótékonyságra fordítja a család.

Nem pillanatnyi szeszély

A Zárójel is írt arról, hogy első lépésként egymillió dollárt adtak a Southern Poverty Law Center nevű szervezetnek. Most további húszmilliót terveznek főleg menekültek megsegítésére  fordítani, Clooney Foundation for Justice nevű alapítványukon keresztül. Az összegből menekültek letelepedését és lakhatását támogatják, valamint iskolákat építenek számukra.

A házaspár emberségből példát mutat sokak számára. Azt teszik, amit a tisztességük, hitük diktál, segítenek azokon, akiknek az élete szülőföldjükön veszélybe került, és más országban keresnek menedéket. Nem “korbáccsal”, hanem szeretettel, segítőszándékkal fogadják a számkivetetteket.

OLVASTAD MÁR?   A Mátrix is csatlakozik az Európai Unióhoz

A mi, magát kereszténynek mondó kormányunknak  lenne mit  tanulnia  a színésztől és feleségétől. De a szívükből kiveszett az irgalom, csak a politikai zsákmányszerzés érdekli őket. Ezért uszítanak, korbácsolják fel az országban végletekig  a szenvedélyeket, keltenek gyűlöletet.

Orbánék hitről beszélnek, de pogányként cselekszenek.

Kapcsolódó cikk

A sztár házaspár egymillió dollárt adományozott Orbán hobbija ellen

A sztártól -segély – 2.5 millió dollár szíriai menekült gyereknek

Shares 549Szólj hozzá!

3 hozzászólás : "Clooney példát mutat Orbánnak"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
Tamas Fodor
Vendég
Tamas Fodor

Clooney tovabb adott egy milliot amit Sorostol kapott egy Soros altal kepviselt alapitvanynak. Micsoda nyomorultak ezek a billiomosok! Megbasznak meg az anyjukat is egy kicsivel tobbert.

Tamas Fodor
Vendég
Tamas Fodor

Clooney tovabb adott egy milliot amit Sorostol kapott egy Soros altal kepviselt alapitvanynak. Micsoda nyomorultak ezek a billiomosok! Megbasznak meg az anyjukat is egy kicsivel tobbert.

József Béni
Vendég
József Béni

Ha egy lenne, azon mi os segítenénk.
A magyar mindig segítőkész becsületes nép volt. A galíciai zsidók is tömegesen menekülhettek hozzánk. De miért baj az, ha egy felelős kormány előrelátó és nem utólag magyarázkodik? Orbán tudja, hogy a több milliárd menekülni szándékozó problémáját nem tudja megoldani 3-4 millió dolgozó magyar adójából.

wpDiscuz