Zárójel
A CÖF-ös érti a humort, és megpróbál ő is vicces lenni
fotó: 444

A CÖF-ös érti a humort, és megpróbál ő is vicces lenni

Mint arról a Zárójel beszámolt, a Kétfarkú Kutya Párt frappáns ötlettel állt elő, miként lehet a CÖF névre keresztelt álcivil szervezetet is civiltörvény-sújtotta övezetté nyilvánítani és regisztrációra kényszeríteni.

A CÖF-ös érti a humort, és megpróbál ő is vicces lenni
fotó: 444

Az RTL riportere annak akart utánajárni,

hogy mit szólnak a geghez CÖF-ék. Persze – ahogy az a Fideszben szokás – a telefonos interjút, esetleg a személyes beszélgetést nem vállalták, még olyat talált volna kérdezni a nem mikrofonállvány, amire nincs megírt válaszuk, de az írásos megkeresésre hajlandók voltak visszaírni.

Kiemelték, hogy ők is tudnak ám humorgombóckodni, meg is csillogtatták ebbéli képességüket egy remekbe szabott utóirat formájában:

“Ha már a humornál tartunk, a kezdeményező kösse mindkét farkára az összegyűjtött adományt, mert ahogy látjuk, az mindent kibír.”

Mivel kikötötték, hogy csak teljes egészében – hogy a hatás megfelelő legyen – adható közre az iromány, ennek portálunk is eleget tesz. Íme honlapjukról okulásul:

A CÖF-ös érti a humort, és megpróbál ő is vicces lenni
fotó: kétfarkú Kutya Párt

„Ostobasággal

és szakmai hozzáértés nélküli kijelentésekkel nem foglalkozunk, hiszen még az ajándékozást is kétoldalú szerződésbe kell foglalni, mi pedig nem kívánunk külföldről támogatást elfogadni.

2009 óta nem is fogadtunk el.

Ha mégis érkezne számlánkra ilyen, Kétfarkúak által küldött támogatás, azt azonnal, köszönettel visszaküldenénk a feladónak.

A törvényt minden civil szervezetnek be kell tartani.

A CÖF a törvényi célt támogathatónak tartja, honlapunkon az egyenlőség elve alapján már feltüntettük, hogy „Külföldről nem támogatott szervezet” vagyunk.

Amennyiben válaszunkat műsorukban felhasználják, csak úgy járulunk hozzá, hogy az szó szerint hangozzék el.

CÖF-CÖKA vezetősége

U.i.: Ha már a humornál tartunk, a kezdeményező kösse mindkét farkára az összegyűjtött adományt, mert ahogy látjuk, az mindent kibír.”

Persze a Kétfarkúaknak erre is van válaszuk. Arra az esetre is találtak megoldást, ha a CÖF tényleg megpróbálná visszautalni a pénzt.

„Ők ugye azt mondják, hogy ha utalunk nekik külföldről, azt visszaküldik. De mi van akkor, ha csinálunk egy osztrák bankszámlát, arról utalunk nekik, majd a számlát azonnal megszüntetjük? Akkor ugye nincs hova visszautalni. Hétfőig kitaláljuk, legyen-e erre gyűjtés.”

OLVASTAD MÁR?   Jozef Rohac megnevezné, ki volt a felbujtó az Aranykéz utcai merényletnélSzólj hozzá!

5 hozzászólás : "A CÖF-ös érti a humort, és megpróbál ő is vicces lenni"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
Marta Kover
Vendég
Marta Kover

Hát elég viccesek voltak Brüsszelbe!/Jó sok pénzért !/

Bence Uz
Vendég
Bence Uz

Nem pénzt kell ezeknek küldeni hanem egy kocsi nyalósót és boldogok lesznek.

László Dudas
Vendég
László Dudas

Gyászmagyarok

László Dudas
Vendég
László Dudas

Gyászmagyarok

Iren Domine
Vendég
Iren Domine

Én csak a Lomnicit nem értem.!!!!!!??? .

wpDiscuz