Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

A CÖF-ös érti a humort, és megpróbál ő is vicces lenni

Mint arról a Zárójel beszámolt, a Kétfarkú Kutya Párt frappáns ötlettel állt elő, miként lehet a CÖF névre keresztelt álcivil szervezetet is civiltörvény-sújtotta övezetté nyilvánítani és regisztrációra kényszeríteni.

A CÖF-ös érti a humort, és megpróbál ő is vicces lenni
fotó: 444

Az RTL riportere annak akart utánajárni,

hogy mit szólnak a geghez CÖF-ék. Persze – ahogy az a Fideszben szokás – a telefonos interjút, esetleg a személyes beszélgetést nem vállalták, még olyat talált volna kérdezni a nem mikrofonállvány, amire nincs megírt válaszuk, de az írásos megkeresésre hajlandók voltak visszaírni.

Kiemelték, hogy ők is tudnak ám humorgombóckodni, meg is csillogtatták ebbéli képességüket egy remekbe szabott utóirat formájában:

“Ha már a humornál tartunk, a kezdeményező kösse mindkét farkára az összegyűjtött adományt, mert ahogy látjuk, az mindent kibír.”

Mivel kikötötték, hogy csak teljes egészében – hogy a hatás megfelelő legyen – adható közre az iromány, ennek portálunk is eleget tesz. Íme honlapjukról okulásul:

Nemzeti konzultációs ív, ha a Kétfarkú Kutyák írnák
fotó: kétfarkú Kutya Párt

„Ostobasággal

és szakmai hozzáértés nélküli kijelentésekkel nem foglalkozunk, hiszen még az ajándékozást is kétoldalú szerződésbe kell foglalni, mi pedig nem kívánunk külföldről támogatást elfogadni.

2009 óta nem is fogadtunk el.

Ha mégis érkezne számlánkra ilyen, Kétfarkúak által küldött támogatás, azt azonnal, köszönettel visszaküldenénk a feladónak.

A törvényt minden civil szervezetnek be kell tartani.

A CÖF a törvényi célt támogathatónak tartja, honlapunkon az egyenlőség elve alapján már feltüntettük, hogy „Külföldről nem támogatott szervezet” vagyunk.

Amennyiben válaszunkat műsorukban felhasználják, csak úgy járulunk hozzá, hogy az szó szerint hangozzék el.

CÖF-CÖKA vezetősége

U.i.: Ha már a humornál tartunk, a kezdeményező kösse mindkét farkára az összegyűjtött adományt, mert ahogy látjuk, az mindent kibír.”

Persze a Kétfarkúaknak erre is van válaszuk. Arra az esetre is találtak megoldást, ha a CÖF tényleg megpróbálná visszautalni a pénzt.

„Ők ugye azt mondják, hogy ha utalunk nekik külföldről, azt visszaküldik. De mi van akkor, ha csinálunk egy osztrák bankszámlát, arról utalunk nekik, majd a számlát azonnal megszüntetjük? Akkor ugye nincs hova visszautalni. Hétfőig kitaláljuk, legyen-e erre gyűjtés.”

Szólj hozzá