Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Cristiano Ronaldo újra barátnőt keres

Örülhetnek a gyönyörű nők, ugyanis a portugál világklasszis, Cristiano Ronaldo újra barátnőt keres és állítólag ismét a modellek között keresi a nagy szerelmet.

Cristiano Ronaldo újra barátnőt keres A kép forrása: Mirror
Ő a kiszemelt
Cristiano Ronaldo újra barátnőt keres A kép forrása: Mirror
Ronaldo barátja, James Rodríguez újra szingli

Cristiano Ronaldo újra barátnőt keres

Ronaldo azonban ezúttal nem magának keres nőt, hanem egykori csapattársának és barátjának James Rodrígueznek. – tudta meg a Voetbal24.

A kolumbiai játékos 3 évet töltött a Real Madridnál, nyáron pedig kölcsönbe adták a Bayern München csapatának.

A híres focista 6 évig volt házas, de lépten-nyomon megcsalta kedvesét, így a viharos kapcsolatnak válás lett a vége. A volt feleség, Daniela Ospita helyét, ha Ronaldón múlik, akkor egy Helga Lovekaty nevű 25 éves orosz modell követné, akiért milliók rajonganak világszerte.

A kerítőnek felcsapott Cristiano ugyanis őt szemelte ki a világhálón a barátjának.

Az első lépések állítólag már meg is történtek

Jelenleg a közösségi médiában üzengetnek egymásnak, egyre forróbb és egyre félreérthetőbb hozzászólásokat kommentelnek a másik posztjai alá.

De hogy mi lesz a két fiatal kapcsolatának sorsa, az csak a jövő titka.

Egy biztos

A 26 éves James Rodríguez általában bizony kihasználja az ismertségével járó összes lehetőséget, így jelenleg a hűség nem az erőssége. Ki tudja, talán egy új szerelem majd képes lesz őt megváltoztatni…

Kérdés az, hogy mit szól majd az új, bimbódzó kapcsolathoz James kislánya, Salome.

Ronaldo  segít, amiben csak tud, szeretné újra boldognak látni cimboráját. Cristiano élete egyébként most teljes harmóniában és boldogságban telik. Nemsokára ismét apa lesz, párjával nagy szerelemben élnek, ráadásul a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfőn tartott éves gáláján  ismét elnyerte az Év Játékosa címet, immár ötödször.

Szólj hozzá