Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Te mit csinálnál először? Tudd meg mi az, ami igazán fontos neked

Itt az ideje egy fontos döntésnek. Nézd meg a következő képet, amin 4 számot és ezzel együtt 4 szituációt látsz. Gondolkodás, töprengés nélkül döntsd el, hogy a 4 dolog közül te mit csinálnál meg először? Érdekes dolgokat árul el rólad egyetlen egy döntésed is. Te mit csinálnál először? Tudd meg mi az, ami igazán fontos neked!

Te mit csinálnál először? Tudd meg mi az, ami igazán fontos neked A kép forrása: marketium.ru
Te mit csinálnál először?

Minden döntés okkal születik és mindig valami fontos dolog áll a háttérben. Nagyon ritkán adunk olyan választ erre, hogy

„csak azért, mert…”

Nézd meg a képet, 4 döntési helyzetet láthatsz rajta. Első ránézésre kell választani, hogy te mit is tennél legelőször! A teáskannához ugrasz vagy a telefonhoz, ami épp csörög? Esetleg a síró kisbabához sietsz, vagy a kanapén ugráló kutyushoz mész, hogy lezavard? Nos, tied a döntés, nézzük mi, mit is jelent.

Te mit csinálnál először? Tudd meg mi az, ami igazán fontos neked!

  1. A tűzhelyen ott a teáskanna és már készen van.

Ha ezt választottad és legelőször a tűzhelyhez sietnél, akkor te nagyon figyelmes vagy. Nagyon fontos a családod biztonsága és mindig mindent inkább kétszer leellenőrzöl annak érdekében, hogy ne fordulhasson elő baj. Nagyon pontos vagy, rendszerető, mindig mindennek megvan a helye az otthonodban. Fontos számodra a biztonság, néha talán kicsit túl is aggódod a dolgokat. Szeretteidet mindig minden helyzetben megvéded, teljes szívvel és lélekkel kiállsz mellettük, akár jót vagy rosszat tettek is.

2. Ha az éppen csörgő telefonhoz sietsz,

akkor számodra a társaság, a kommunikáció nagyon fontos. Szereted mindig tudni, hogy kivel épp mi történik, kiváló hallgatóság vagy. A barátaid, családtagjaid, de még az ismerőseid, munkatársaid is gyakran keresnek fel problémájukkal és sokszor kérnek tanácsot is tőled. A társaság középpontja vagy. Nemcsak hallgatni szeretsz, hanem beszélni is. Mindig van egy remek sztorid.

3. Ha a síró babához mész először,

akkor nagyon felelősségteljes ember vagy. Komoly terveid vannak és ezeket meg is akarod valósítani. Álmaidért keményen küzdesz, de a munka sohasem mehet a család rovására a te életedben. Érzelmes ember vagy, könnyen meghatódsz. Csendes típusú ember vagy, egyáltalán nem harsány. Ha valaki bajban van, te mindig ott vagy és segítesz. Sajnos a segítőkészségeddel már éltek vissza.

4. Ha a kanapén lévő kutyához rohannál először, hogy leparancsold onnan,

akkor sokat idegeskedő ember vagy. Rengeteget aggódsz a munkahelyi, párkapcsolati, magánéleti dolgokon, olykor a bolhából is elefántot csinálsz. Nehezen tudod elhinni, ha éppen minden szép és jó az életedben. Mindig azon aggódsz, hogy biztosan valami rossz jön. Sokszor csalódtál már. A tökéletes rendet, tisztaságot és a csendet szereted. A legszívesebben otthon töltöd a szabadidődet. Nehezen tudsz ellazulni. Nincs túl sok barátod, de ezekkel az emberekkel mély a kapcsolatod.

Mint láthattad, érdekes dolgok állhatnak akár csak egyetlen döntésünk mögött is. Egy választás rengeteg mindent elárul személyiségünkről, lelkünkről.

Tetszett a teszt?

Mit választottál?

Szólj hozzá