Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Szent Teréz legendája veled is csodát tehet – Íme a Rózsa fohász

Létezik egy csodatévő legenda, amely a hívők szerint bárkin segíthet. Szent Teréz imája téged is átsegíthet talán a nehézségeken. Elmondjuk milyen fohászt kell 24 napig mondanod, ha változásra van szükséged! Segít, nem segít, ki tudja?

Szent Teréz legendája veled is csodát tehet - Íme a Rózsa fohász A kép forrása: internet
Szent Teréz legendája veled is csodát tehet - Íme a Rózsa fohász

Szent Teréz legendája veled is csodát tehet – Íme a Rózsa fohász

Lisieux-i Szent Teréz 1873-ban született a franciországi Alençon-ban. Nagyon fiatalon halt meg, mindössze 24 éves volt, amikor tuberkulózisban elhunyt Lisieux-ban.

Rengeteg emberen segített életében és később halála után is.  Egy jelentős, és igazán szerethető gyógyító szent. Voltak ugyanis olyanok, akik meggyógyultak, ha hozzá imádkoztak, vagy olyan zarándoklaton vettek részt, ahol megtekintethették földi maradványait. Sőt létezik egy vele kapcsolatos híres legenda is. A történet így szól:

Lisieux-i Szent Teréz a halálos ágyán ezt mondta:

Azt szeretném, hogy miután meghalok, rózsaszirmok hulljanak rám.

Ezért mondják azt, hogy ő a virágárusok, kertészek védőszentje.

Létezik egy csodatévő ima, amit ha 9-24 napon keresztül elmondasz, akkor egy sárga rózsát fog küldeni hozzád, így tudatja veled, hogy meghallotta a imádat, és teljesíteni fogja a kívánságodat.

Világszerte beszámoltak a csodatévő ima eredményéről, hogy valóban segített. Ne féljetek hinni benne és tenni érte. Ha tiszta szívvel, őszintén kéred, akkor a te kívánságod is biztosan meghallgatásra talál majd.

Erről a csodálatos legendáról, Szent Terézről

bővebben Lótusz oldalán is olvashattok,

telis-tele van érdekességekkel.

Íme az ima, amit el kell mondani 9-24 napon át:

Ó, gyermek Jézus kis Teréze, kérlek szedj egy rózsát számomra a mennyei kertből, és küldd el hozzám a szeretet jeleként.

Ó, gyermek Jézus kis Teréze, kérd meg Istent, áldja meg kegyesen azt, amit ma bizalommal a kezére adok ( mondd el a kérésedet).

Szent Teréz, segíts hozzá, hogy úgy higgyek Isten nagyszerű szeretetében, ahogy te, és követhessem az általad mutatott példát, a “kis utat” minden nap. Ámen.

Forrás innen és innen

Szólj hozzá