Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Dinnyébe pisilő Lőrinc és Orbán napja

Tegnap két jeles névnapot ünnepeltünk: Lőrinc és Orbán napját. Úgy látszik a sors is úgy akarta, hogy a két cimbora még naptárban is valahogyan együtt szerepeljen. 

Hofi vs Orbán foci
Fotó: YouTube

Képzeljük el mindezt,

ha pénztáros Lőrinc netán még strómanja is lenne az Orbánnak. De, tudjuk, csak a véletlen hozta így őket–egyébként csak  barátság van közöttük, az üzlet, az más tészta.

A 444.hu írt arról, hogy nemzet kaszinósa rádiójában Sebestyén Balázs és társai  a ” Párttal a néppel egy az utunk” című mozgalmi indulóval köszöntötték a jeles névnapokat  ünneplőket.

Miközben a műsorvezetők egy-egy mozgalmi dalt bejátszottak, jókat élcelődtek azon, hogy egy ilyen dupla névnapon a gyereket ünneplőbe kell öltöztetni, sőt azt is javasolták a hallgatóknak, hogy autó helyett, vonattal –a Piroskával–menjenek munkába. Hadd javuljanak a kihasználtsági mutatók.

Balázs jól elélcelődött a helyzeten, miközben arról beszélt, minden rádióadás kísérleti adás, de lehet, hogy egyben az utolsó is.

Kíváncsiak lennénk arra,

hogy a tulajnak, ha szokta hallgatni a saját adóját, közben mennyi lehetett a vérnyomása?  Tudjuk, most elfoglalt, gyerekprojektre készülnek párjával, aki megnyilatkozta: itt az idő, most vagy soha!

Andy azonban a pénzt is szereti, tudjuk, az aranytojást tojó tyúkot senki sem vágja le, kivéve, ha parancsba kapja, nagyobb hatalmasságoktól.

Így lehetséges, hogy Balázs a műsor későbbi részében arról beszélt, hogy merni kell röhögni a politikán – Vajna vérnyomása közben 200 – a saját pozíciójukat az átkosban, a hatalmat védett pozícióból csipkelődő Hofi Gézához hasonlította. / Vajna  megevett két diétás fánkot./

A Zárójel kíváncsian várja a folytatást, meddig mehetnek vajon el a reggeli műsor vezetői a humorban, mikor sokall be, a humortalan hatalom. Szurkolunk a műsorvezetőknek.

(forrás: 444.hu)

Kapcsolódó cikk:

Sebestyén Balázs: minden rádióadás kísérleti adás, így minden adás egyben az utolsó is lehet

Szólj hozzá