Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Tisztelt Dr. Semjén Zsolt dukálna egy normális világban, de ez megszólítás minden sebből vérzik

Most vagyok bajban, hiszen a Tisztelt Dr. Semjén Zsolt dukálna egy normális világban, de ez megszólítás minden sebből vérzik!

Tisztelt Dr. Semjén Zsolt dukálna egy normális világban, de ez megszólítás minden sebből vérzik
Tisztelt Dr. Semjén Zsolt dukálna egy normális világban, de ez megszólítás minden sebből vérzik. kép: Varga Zoltán Facebook oldala

DRÁGA ARANYAPÁM, HARMATOS KIS BÓBITÁM

Egyrészt ez a világ, amiben mi tízmillióan alig élünk, ti pedig dőzsöltek, ez soha nem volt normális. Másrészt a doktorit jobb esetben találtad, vélhetően az ecserin vetted két felesért, meg egy kőbányai sörért, így a neved elé biggyesztett titulus inkább a viccosztályt idézi, és a valósághoz annyi köze lehet, mint Orbán Viktornak a normalitáshoz.
„Tisztelt” megszólítás is felejtős, mert a piti kis csalók, és annál nagyobb gazemberek megszólítása hivatalos ügyekben előbb a vádlott, majd rövid idő után az elítélt! Az meg tényleg olyan hülyén nézne ki, hogy „Tisztelt S.Zs. elítélt”

Így aztán maradjunk a DRÁGA ARANYAPÁM, HARMATOS KIS BÓBITÁM megszólításnál, ebből nagy baj nem lehet!

Szóval drága aranyapám, harmatos kis bóbitám, hallom, hogy a te, akarom mondani, a Ti olvasatotokban már megint hazaáruló vagyok! Persze, most mondhatnám, hogy csak óvatosan azzal a fenenagy hazafisággal és kokárdadöngetéssel, akár hivatkozhatnék Samuel Johnsonra is, aki szerint “a gazemberek utolsó mentsvára a hazafiság”, de minek. Úgysem értenéd!

AZ ÉN HAZÁM NEM A TE HAZÁD!

Így aztán csak annyit jegyeznék meg, drága egykomám, hogy nincs igazad! AZ ÉN HAZÁM NEM A TE HAZÁD! Mert az én hazám a Magyar Köztársaság! Az én hazám, egy szabad, demokratikus, nyitott, európai ország, amit soha nem árulnék el! De ami most, a Kárpát-medencében van a hazám helyén, az az ország, az se nem nyitott, se nem európai, és a legkevésbé sem demokratikus. Nem az, mert hazámat, a Magyar Köztársaságot ideiglenesen maga alá gyűrte egy csapat fasiszta idióta. Ti! És itt, a romokon, életeken, becsületen taposva létrehoztátok saját különbejáratú, gyűlölködő, xenofób, buta, és korlátolt Fideszes hazátokat, ahol gazembernek lenni erény, a becsületesség pedig bűn, és ahol egyetlen isten létezik: a pénz!

AZ ÉN HAZÁM NEM A TE HAZÁD! A Te hazádat, Orbán beteg világát, így nem tudom elárulni, hiszen nem az enyém, mert én annak nem része, hanem fogja, túsza vagyok.
A ti hazátokat, a mocskos, beteg roggyant rendszereteket, drága aranyapám, harmatos kis bóbitám, így én, és még nagyon sok millióan, nem elárulni, hanem megdönteni fogjuk!

Forrás: Varga Zoltán

Szólj hozzá