Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

drMáriás megfestette Tállait a kisdeddel

drMáriás újabb nagyméretű alkotással örvendeztette meg rajongóit. Kedden közösségi oldalán osztotta meg a nagyérdeművel, hogy elkészült  a “Tállai András megvédi a kisded Tállai Andrást a kortárs művészettől ” című  műve.

drMáriás megfestette Tállait a kisdeddel
fotó: drMáriás facebook oldala

drMáriás képe eladó

A 100 x 80 cm, akril vászonra festett  kép vevőre vár. Kíváncsiak várjuk, hogy a NAV vezér Tállai érez – e késztetést, hogy megvásárolja a művész politikus sorozatának újabb darabját.

fotó: drMáriás facebook oldala

Nem vagyunk művészettörténészek, de úgy véljük ismét nagyot alkotott a festő. A modell tekintetéből kiolvasható az ájtatos elkötelezettség, elhivatottság, a maga nagyságának teljes tudata.

Tessék csak a szemeit megfigyelni. Ahogyan óvja a kisdedet, abban pedig talán Tállai egész eddigi életműve benne van.  Nem véletlen, hogy máris vannak akik  egyenesen

“hiánypótló műnek”

tartják a képet.

A szemében minden benne van

Említést kell tennünk a csodálatos színvilágról is. A színek kavalkádjáról a nézőnek az a fantasztikus ország juthat  az eszébe, amelyet a bámulatos szónoki képességekkel rendelkező borsodi nagykutya pártjának köszönhetünk. Igazi magyar, valódi nemzeti alkotás, nem akármilyen multikulti szemét.

A miniszterelnök Várbeli rezidenciája most készül. Milyen jól mutatnának drMáriás festményei, mondjuk a vendégváróban, ahol az

“örökös miniszterelnökhöz”

érkezők remegő lábakkal várják, hogy bebocsátást nyerjenek a hűbér urukhoz.

Kapcsolódó cikkeink:

Németh Szilárd, a pukedli-királynő – nem elírás!

Orbán Viktor Jézus képében

Szólj hozzá