Zárójel

Egymást marják a Fidesz-fiókák saját szervezetlenségük miatt

Nem elég hatékony a polgári jobboldali fiatalság szervezettsége – így kritizálta a Fidelitas működését a szervezet Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke egy fővárosi rendezvényen. – írja a Népszava.

A Magyar Nemzet beszámolója szerint a Fidesz ifjúsági társszervezetének XII. kerületi tagszervezetében egy éve áll a bál, mert a korábban működő tagságot és vezetőséget a szervezet országos vezetősége minden előzmény nélkül szétzavarta és helyükre teljesen új társaságot szervezett. A feloszlatott alapszervezet azonban nem fogadta el a döntést, továbbra is programokat szervez, a velük való szolidaritás kifejezéseként pedig az új alapszervezet és az országos vezetőség tudta nélkül részt vett a március 15-i megemlékezésükön a Fidelitas Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke.

Petneházy Dávid azt mondta: „Legyen célunk egy közös, erős, fiatal jobboldal kiépítése, amely képes megőrizni a polgári értékeket.” A Fidesz ifjúsági szervezetének mostani működését kifogásoló beszéd azért is érdekes, mert az elégedetlenkedő a Fidesz nyíregyházi országgyűlési képviselőjének, Petneházy Attilának a fia. Az ifjú politikuspalánta legalább annyit hozzátett az Index újságírójának válaszolva, hogy a kritika a magánvéleménye és nem tükrözi a Fidelitas vezetőinek hivatalos álláspontját – foglalja össze a történteket a Magyar Nemzet.

Forrás: Magyar Nemzet , Népszava

Fotó: fidelitas.hu

OLVASTAD MÁR?   Simicska és az utilapu

Keress itt - Csak írd be, hogy mit keresel....és ENTER