Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Ismét eltűnt egy gyermek a XII. kerületi gyermekotthonból

Ismét eltűnt egy gyermek a XII. kerületi gyermekotthonból  – A tegnapi napon adta közzé a zarojel.hu, hogy a XII. kerületi gyermekotthonból az elmúlt héten több mint hat gyerek tűnt el eddig. Úgy látszik valami nincs rendben a XII. kerületi gyermekotthonban, mert a rendőrség ismét az Önök segítségét kéri.

Ismét eltűnt egy gyermek a XII. kerületi gyermekotthonból
Hajnal Szilvia körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, kék szemű, szőkés hajú.

Ismét eltűnt egy gyermek a XII. kerületi gyermekotthonból…

Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. Rendőrkapitánysága 01120/5445/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Hajnal Szilvia eltűnése ügyében.

A lány 2017. november 11-én a délutáni órákban egy Budapest XII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Hajnal Szilvia körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, kék szemű, szőkés hajú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Hajnal Szilviát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Segítsen megtalálni Hajnal Szilviát egy megosztással. Köszönjük

Szólj hozzá