Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

“Ennyit még nem lopott kormány, mint ahogyan mi tettük! “

Vasárnap este Hódmezővásárhelyen, Márki- Zay Péter független polgármester-jelölt – az ellenzéki pártok támogatásával–gyakorlatilag a földbe döngölte Lázár János főminiszter által favorizált fideszes jelöltet

A győzelem reményt jelent április 8-ra, hiszen kiderült a Fidesz nem verhetetlen, a király igenis meztelen. A magas részvétel jelzi, az emberekben óriási az igény a változásra, a jelenlegi regnáló hatalom elzavarására.

Az ellenzéki pártok között újra elindultak az egyeztetések a lehetséges visszalépésekről, azért, hogy egyetlen esélyes jelölt induljon a Fidesz jelöltjével szemben. Orbán elzavarására egyedül ez adhat esélyt.

Lazar-J_tek.jpg

A vásárhelyi fideszes vereség  megihlette a videós mémek alkotóit is. A Bukás című film “feldolgozása” igazi vitriolos alkotás, nehéz “könnyek” nélkül végignézni.

Persze ne legyenek kétségeink: április 8-ig még kemény napok állnak előttünk. Orbán nem adja olcsón a bőrét, nem fogja könnyen a hatalmat átadni. Tudjuk, “örökös miniszterelnökként” maga a haza, és szerinte – emlékszünk még 2002-ből–a haza nem lehet ellenzékben. Ha azt szeretnénk, hogy a film vége is örömteli legyen, akkor mindazok, akik változást szeretnének, április 8-án álljanak fel a fotelből, menjenek el szavazni. A szavazófülkében senki kezét sem fogják. Ez a legkevesebb, amit meg kell tennünk saját magunk, gyermekeink, unokáink jövőjéért!

...

Szólj hozzá