Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Nem vicc, Esztergom belvárosában megfújtak egy éppen rakodó teherautót

Néhány napja egy ismeretlen férfi Esztergom belterületén megfújt egy nyitott, őrizetlenül hagyott, árupakolás miatt álló teherautót. Az elkövető beült és már el is hajtott.

Nem vicc, Esztergom belvárosában fújt meg egy éppen rakodó teherautót
(fotó: police.hu)

Figyeljünk jobban!

Még csak azt sem állíthatjuk, hogy trükkös lopás történ Esztergomban. Az elkövető alighanem egyszerűen élt az alkalommal, ami a figyelmetlen és alighanem nagyon fáradt sofőr viselkedése következtében “adódott”.

A hasonló esetekben, ezek közé tartozik a nyitva felejtett lakásajtó is, ami szintén vonzza a hívatlan látogatókat, szinte mindig egy kicsit benne vagyunk mi, az áldozatok is.

Esztergomi eset legfontosabb tanulsága, hogy sokkal több figyelmet kellene fordítanunk értékeinkre, mert a tolvajok lecsapnak minden hibánkra, figyelmetlenségünkre.

Nem vicc, Esztergom belvárosában fújt meg egy éppen rakodó teherautót
(fotó: police.hu)

Rendőrségi felhívás

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu  e-mail címre.

(forrás police.hu)

Az elkövetőt rögzítette egy térfigyelő kamera is.

Szólj hozzá