Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Felismeri? Szatírt keres a rendőrség (fotó)

A budapesti rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához – írja a police.hu

...

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2017. december 4-én 13 óra körül Budapest I. kerületében, egy parkban szeméremsértő módon viselkedett.

A férfi 55 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, sportos testalkatú és őszes rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot és fekete nadrágot viselt, valamint a vállán egy fekete utazó táska volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Támogasson minket - segítse a munkánkat

Zárójel – A szókimondó, hiteles, színes, naprakész oldal. Hiszünk a sok kicsi sokra megy elvben, így minden apró adomány is előrébb visz minket az utunkon.
Szólj hozzá