Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Fideszes politikust reklámoztak a rászorulóknak osztott tojásokon

A reklám az reklám, szoktuk mondani. Így eshetett meg az is, hogy Fideszes politikust reklámoztak a rászorulóknak osztott tojásokon.

...

Fidesz. Reklám, Tojás, Politikus

A Fideszes tojások…

Bajkai István fideszes választókerületi elnök nevével felmatricázott dobozban osztották az önkormányzat helyiségeiben a tojást a rászorulóknak a VI. kerületi önkormányzat által szervezett ételosztáson, derült ki az RTL Klub Híradójából. Ugyanott, ugyanazok az önkormányzati emberek, ahol a többi, jelöletlen csomagolású ételt osztja az önkormányzat.

Bajkai egyébként a VII. kerület fideszes alpolgármestere, róla a 168 Óra úgy tudja, ő indulhat majd a VII. és a VI. kerület egy-egy részét magába foglaló választókerületben a ’18-as országgyűlési választásokon. Az Mno.hu pedig arra emlékeztet, hogy Bajkai ügyvédi irodáján keresztül korábban ő látta el Orbán Ráchel jogi képviseletét, az irodáját is magába foglaló konzorcium pedig milliárdokért adhatott tanácsokat a kormánynak.

Bajkai Istvánt az RTL elérte telefonon, a politikus azt mondta, a tojásokat a saját pénzén vette jótékonysági célból, de nem tudja, hogyan fordulhatott elő, hogy az önkormányzati ételosztásban adták a rászorulóknak. Hozzátette, hogy a választókerületi munkatársa szervezte a VI. kerületben.

Bajkai, a Fideszes politikus…

Hogy Bajkai lehet a terézvárosi országgyűlési képviselőjelölt azt már csak abból is ki lehetne következtetni, ahogy a kerületben ingyenesen osztogatott fideszes lap, a Körúti Korzó foglalkozik vele. A lap, amíg még Rónaszékiné Keresztes Monika volt a VII. kerületi Fidesz-vezető, addig agyonreklámozta, volt, hogy egy-egy számban 10 kép is volt a fideszes politikusról. Miután azonban szegény Rónaszékinét leváltották Bajkaira, a lap is fókuszt váltott. Legfrissebb számában egészen konkrétan 14 fotón szerepel a néhány oldalas kis kiadványban Bajkai, már a címlapot betölti a fejével, de az utolsó képen egyenesen azt írják, véletlenül pont lencsevégre kapták, ahogy a piacon vásárol, de a hamarosan érkező különszámban még a konyhába is bepillanthatunk, ahol Bajkai úr elkészíti a csemegéket.

A lapot egyébként annak a Zachár Attilának a cége adja ki, és az a Zachár Attila főszerkeszti, akiről korábban már az index is írt ebben a cikkükben. A férfi üzletén óriási ledfalakon futtatja a sorosos kormánypropaganda-reklámokat, autóján Állítsuk meg Brüsszelt autómatrica van, és amíg Rónaszékinének állt a zászló, úton útfélen vele fotózkodott. Várjuk a közös képeket Bajkai úrral! Mellesleg Zacháré volt az Invázió nevű ruhaüzlet is, most például a Körúti Korzó Facebook-oldalán osztogatja az Invázió-reklámokat.

Német Tamás

Támogasson minket - segítse a munkánkat

Zárójel – A szókimondó, hiteles, színes, naprakész oldal. Hiszünk a sok kicsi sokra megy elvben, így minden apró adomány is előrébb visz minket az utunkon.

További részletekért kattintson ide, vagy azonnali támogatáshoz a “PayPal Támogatás” gombra.Szólj hozzá