Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Fideszes internetes aktivisták áraszthatják el az ellenzéki zárt csoportokat

A balramagyar adta közre, hogy birtokába jutott egy olyan levél, mely szerint  fideszes internetes aktivisták áraszthatják el az ellenzéki zárt csoportokat a Facebookon. Így akarja a Fidesz felszámolni az ellenzéket. 

Hadmozdulat

Mint korábban lapunk is megírta, kijelöltetett az új célpont, akit minden téren, eszközzel hitelteleníteni, ellehetetleníteni kell: a megmaradt maréknyi újságíró, akik megpróbálnak igazi kérdéseket feltenni. Nem illenek bele Orbán nemzeti arculatába, vesszenek. A portál birtokába jutott egy olyan levél, mely szerint fideszes internetes aktivisták áraszthatják el az ellenzéki zárt csoportokat a Facebookon. A kapitanynet@gmail.com oldalról érkeztek olyan “hadmozdulatnak” nevezett lépések, melyben közlik azokat az utasításokat, mellyel zavart lehet kelteni az ellenzéki táboron belül. Ezt a levelet most önök is elolvashatják. A levélben többek között szó esik Sorosista felforgató erőkről, és néhány panelmondatot is leközölnek, aminek segítségével  az ellenzék kegyét elnyerhetik a beépülni vágyók.

Kedves (ellenzéki) Barátunk!

“Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni neked, hogy te is részese vagy annak a csapatnak, amely mindent megtesz annak érdekében, hogy Nemzetünk ne öntsék el a migránsok és hogy a „Sorosista” erők sose kerülhessenek ismét hatalomra.

Nagy szerencsénkre a liberálbolsevista, Sorosista felforgató erők folyamatosan egymással rivalizálnak, így egy kis zavarkeltéssel megakadályozhatjuk ezen erők összefogását. Ne feledjük, a történelemkönyvekbe Hazánk aranykoraként fog bevonulni a kétharmados kormányzás.”

Pár lépésben leírj(uk )a a fideszes aktivista

, hogy hogyan, milyen apró lépésekkel tudunk küzdeni ezek ellen a felforgató csoportok ellen a facebookon.

Mindenekelőtt érdemes beregisztrálni egy kitalált néven egy felhasználót. Fontos, hogy ne legyen beazonosítható. Elég egy-két az internetről letöltött profilkép, vagy ahhoz hasonló kép, mely lehet híres épület (Szabadságszobor, Eifel-torony stb.), esetlegesen mesefigura (Pl: Mézga Géza). Ha nincs kedved, nem muszáj beállítani profilképet, bár hitelesíti a profilt.

Második lépésben

érdemes bejelölni ellenzéki (sorosista) politikusokat, akik jelen vannak a facebookon. Ilyen lehet: Gréczy Zsolt, Szabó Zoltán, Korózs Lajos, Harangozó Tamás vagy bármely egyéb általad ismert de mondjuk nem élvonalban politizáló politikus. Ezzel a lépéssel hitelesíthető a karaktered. Ezután érdemes bejelölni a politikusok ismerőseit is. Minél több ismerősöd van (300 kb elegendő) annál hitelesebb a dolog. Azonban nem érdemes akkora erőforrást fordítani erre.

Harmadik lépés,

ellenzéki csoportok felfedezése. Mellékelten küldtünk egy táblázatot, melyben szerepelnek a nagyobb ellenzéki csoportok (RTL Klub híradó, Rendszerváltók közös csoportja, Gyurcsány Ferenc szimpatizánsok csoportja stb.) melyekbe belépve meg is kezdhetitek a műveletet.

Műveleti szakasz (az ellenzéki erők felszámolására)

Tudnotok kell, hogy résen vagyunk, minden alkalommal fogunk szolgáltatni olyan híreket, melyeket megosztva ezekben a csoportokban zavart tudtok kelteni. Fontos a legtöbb ellenzéki aktivista ezeket a csoportokat használja. A Soros hálózat itt szerveződik.

Legutóbbi példa: Kunhalmira cseréli az MSZP Botkát

Érdemes a balliberális belharcok alatt a Jobbik híreit megosztani ezekben a csoportokban, mert a csalódott baloldaliak átpártolhatnak a Jobbikhoz, ez is megosztja az ellenzéket. A Jobbik egyenlőre még nem ellenfél, később változhat.

Érdemes kommentekben az ellenzék vezetőit szidni.

(fideszes aktivisták) panelmondatai

Botka alkalmatlan, olyan, mint Orbán egy igazi diktátor. Botka önjelölt, tönkreteszi az ellenzéket

Gyurcsány szétverte a baloldalt, megbukott politikus, többet visz, mint hoz.

Az MSZP-nek vége, tönkretették az alkalmatlan vezetői, hiteltelen párt.

Az MSZP-t a Fidesz tartja lélegeztető gépen, kollaboránsok.

Az egy-két százalékot törpepártok semmit nem érnek.

Fontos pont, hogy mindig azt a formációt támadjuk, amely éppen minimális sikert ér el, amelyik éppen erősebb. Általános szabály, hogy az MSZP-t támadjuk, mint legnagyobb pártot, azonban nem minden esetben (MSZP-DK konfliktus esetén mindkét oldalra csapunk, fontos a zavar fenntartása).

Általánosságban egyenlőre ennyi, de minden nap e-mailben értesítünk benneteket az aktuális napi kommunikációról és irányokról.

Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!

Szólj hozzá