Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Galkó Balázs nyíltan vállalja, hogy nem szereti Orbánt

A színésznél két évvel ezelőtt nyelvgyökrákot diagnosztizáltak az orvosok, sugárkezelést kapott, többször feküdt legyengült állapotban kórházban is, mert enni sem tudott, ráadásul lassan a munkáit is elveszítette. 

Galkó Balázs nyíltan vállalja, hogy nem szereti Orbánt
fotó: wikipedia

Aggasztó hírek

Nincs jó passzban Galkó Balázs, aki lassan gyógyul súlyos daganatos betegségéből.

Az őszi  színházi évad már kezdetét vette, de az ő nevével egyetlen darabban sem lehet találkozni. A hatvannyolc éves színész szerint ennek nem az egészségügyi állapota, hanem markáns politikai véleménye az oka.

Az évek óta szabadúszó színész elmondta, nincsenek felkérései:

“Félnek tőlem a színi igazgatók, így ugyan a Rádió Bézsben van egy műsorom, de az időm nagy részét a gyerekeimmel töltöm. Köszönöm szépen, ennek ellenére jól vagyok!  “

Aktív politikai életet él

Galkónak két felnőtt és két kisgyermeke van. Sára és Márton még intenzíven igénylik apjuk jelenlétét és munkával is bőven ellátják:

“A gyerekeimet mindennap el kell vinnem az iskolába, délutánonként értük megyek, aztán különböző szakkörökre, edzésekre hordom őket, és főzök nekik. Leginkább a keleti konyhát szeretem, de mindent el tudok készíteni. Nekem most az ő nevelésük a munkám.”

A színész igen aktív politikai életet él. Legutóbb a baloldali ellenzék közös kormányellenes tüntetésén szólalt fel 2016. október 23-án.

Jobbulást kívánunk!

Forrás: borsonline.hu

Szólj hozzá