Zárójel
Galkó Balázs nyíltan vállalja, hogy nem szereti Orbánt
fotó: 24.hu

Galkó Balázs nyíltan vállalja, hogy nem szereti Orbánt

A színésznél két évvel ezelőtt nyelvgyökrákot diagnosztizáltak az orvosok, sugárkezelést kapott, többször feküdt legyengült állapotban kórházban is, mert enni sem tudott, ráadásul lassan a munkáit is elveszítette. 

Galkó Balázs nyíltan vállalja, hogy nem szereti Orbánt
fotó: wikipedia

Aggasztó hírek

Nincs jó passzban Galkó Balázs, aki lassan gyógyul súlyos daganatos betegségéből.

Az őszi  színházi évad már kezdetét vette, de az ő nevével egyetlen darabban sem lehet találkozni. A hatvannyolc éves színész szerint ennek nem az egészségügyi állapota, hanem markáns politikai véleménye az oka.

Az évek óta szabadúszó színész elmondta, nincsenek felkérései:

“Félnek tőlem a színi igazgatók, így ugyan a Rádió Bézsben van egy műsorom, de az időm nagy részét a gyerekeimmel töltöm. Köszönöm szépen, ennek ellenére jól vagyok!  “

Aktív politikai életet él

Galkónak két felnőtt és két kisgyermeke van. Sára és Márton még intenzíven igénylik apjuk jelenlétét és munkával is bőven ellátják:

“A gyerekeimet mindennap el kell vinnem az iskolába, délutánonként értük megyek, aztán különböző szakkörökre, edzésekre hordom őket, és főzök nekik. Leginkább a keleti konyhát szeretem, de mindent el tudok készíteni. Nekem most az ő nevelésük a munkám.”

A színész igen aktív politikai életet él. Legutóbb a baloldali ellenzék közös kormányellenes tüntetésén szólalt fel 2016. október 23-án.

Jobbulást kívánunk!

Forrás: borsonline.hu

Shares 131
OLVASTAD MÁR?   A metró bosszúja - rácsukódott az ajtó az EU ellenőréreSzólj hozzá!

1 Comment : "Galkó Balázs nyíltan vállalja, hogy nem szereti Orbánt"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
Istvan Krakovszki
Vendég
Istvan Krakovszki

Nem Orbánt kell szeretni ,hanem a feleséged ,a gyerekeidet és magadat ! Orbánt vagy más idegent csak kedvelheted ,vagy szimpatizálhatod !Kedves Balázs Galkó!

wpDiscuz