Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

„GÁTLÁSOK ELLEN KÜLÖNÖSEN HATÉKONY SZÉRUMMAL KEZELTÉK SCHMIDT MÁRIÁT”

Aki Orbán belső köréhez tartozik, az érezheti úgy, hogy mindent megtehet, és mostanság némi sietség észlelhető e mindenhatók körében. Lehet, hogy ők már tudnak valamit, és készülnek a túlélésre. Feltéve, ha individuumok, és nem pénztárcák, akik fizetnek, és az üzlet létrejötte után a visszajárót megtarthatják.

A HVG riportjából kiderül, hogy a kigolyózott Spéder Zoltán után az egyik alapító, Nobilis Kristóf is beadta a kulcsot a Schmidt Mária és férje, Ungár András által jegyzett Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt.-nél.

“Széllel szemben nem lehet pisilni. A gátlások ellen különösen hatékony szérummal kezelt Schmidt és társai már tavaly ősszel elkezdték a kiszorítósdit: az augusztus 26-i közgyűlésen a Pió-21 Kft. (ebben a cégben érdekelt Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja), valamint a BIH Zrt. nyilvánvalóan összehangoltan lecserélte a társaság igazgatóságát és kinyomta a részvényesek jelentős részét a cég irányításából. Így a részvény értéke a kisebbségi tulajdonosok és a kisrészvényesek számára bizonytalanná vált”

-nyilatkozta Nobilis.

A Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetségének (TEBÉSZ) elnöke, Dióslaki Gábor már akkor jelezte, hogy a fent említett két cég összebeszélt és közös erővel, a kisrészvényesek kiszorítására gyúrt, amit a tőkepiaci törvénytelen erősen tilt.

Több eljárást is kezdeményeztek, de a felügyeletet ellátó Matolcsy-féle MNB a mai napig nem volt hajlandó tenni a dolgát és vizsgálódni.

A Luxus-özvegy történészként tudhatná, hogy a kérészéletű – ami persze nekünk az életünk jelentős része, úgyhogy nem elhanyagolható – királyság, ami a sumákságon alapszik mindig megbosszulja magát. Ám nem érdekli, elhitte, hogy törvény-feletti és, hogy ” csak egy nap a világ”

Szólj hozzá