Zárójel

„GÁTLÁSOK ELLEN KÜLÖNÖSEN HATÉKONY SZÉRUMMAL KEZELTÉK SCHMIDT MÁRIÁT”

Aki Orbán belső köréhez tartozik, az érezheti úgy, hogy mindent megtehet, és mostanság némi sietség észlelhető e mindenhatók körében. Lehet, hogy ők már tudnak valamit, és készülnek a túlélésre. Feltéve, ha individuumok, és nem pénztárcák, akik fizetnek, és az üzlet létrejötte után a visszajárót megtarthatják.

A HVG riportjából kiderül, hogy a kigolyózott Spéder Zoltán után az egyik alapító, Nobilis Kristóf is beadta a kulcsot a Schmidt Mária és férje, Ungár András által jegyzett Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt.-nél.

“Széllel szemben nem lehet pisilni. A gátlások ellen különösen hatékony szérummal kezelt Schmidt és társai már tavaly ősszel elkezdték a kiszorítósdit: az augusztus 26-i közgyűlésen a Pió-21 Kft. (ebben a cégben érdekelt Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja), valamint a BIH Zrt. nyilvánvalóan összehangoltan lecserélte a társaság igazgatóságát és kinyomta a részvényesek jelentős részét a cég irányításából. Így a részvény értéke a kisebbségi tulajdonosok és a kisrészvényesek számára bizonytalanná vált”

-nyilatkozta Nobilis.

A Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetségének (TEBÉSZ) elnöke, Dióslaki Gábor már akkor jelezte, hogy a fent említett két cég összebeszélt és közös erővel, a kisrészvényesek kiszorítására gyúrt, amit a tőkepiaci törvénytelen erősen tilt.

Több eljárást is kezdeményeztek, de a felügyeletet ellátó Matolcsy-féle MNB a mai napig nem volt hajlandó tenni a dolgát és vizsgálódni.

A Luxus-özvegy történészként tudhatná, hogy a kérészéletű – ami persze nekünk az életünk jelentős része, úgyhogy nem elhanyagolható – királyság, ami a sumákságon alapszik mindig megbosszulja magát. Ám nem érdekli, elhitte, hogy törvény-feletti és, hogy ” csak egy nap a világ”

OLVASTAD MÁR?   Színház- és várossirató - Újabb botrány PécsenSzólj hozzá!

5 hozzászólás : "„GÁTLÁSOK ELLEN KÜLÖNÖSEN HATÉKONY SZÉRUMMAL KEZELTÉK SCHMIDT MÁRIÁT”"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
Judit Jónás
Vendég
Judit Jónás

Vajon mitől és kinek olyan vonzó S.M., hiszen szerintem kifejezetten csúnya.

Szondi László
Vendég
Szondi László

Ez születési rendellenesség, nem tehet róla. De, hogy még ostoba is, (valójában nem, hanem inkább számító és aljas) az már tanult képesség. 🙂

Dezső Németh
Vendég
Dezső Németh

” … amit a tőkepiaci törvénytelen erősen tilt. … ” Ja. Te balfasz…

Dezső Németh
Vendég
Dezső Németh

„GÁTLÁSOK ELLEN KÜLÖNÖSEN HATÉKONY SZÉRUMMAL KEZELTÉK SCHMIDT MÁRIÁT”
Hát, azért !… Van, aki eredendően, jelleméből fakadóan fos… A tehénszar is úszik a víz tetején… És mindig a lapjára esik… Sch, mint tehénszar, ez így áll a lexikonban is…

Dezső Németh
Vendég
Dezső Németh

… és a belső szépség az Neked smafu ?… Nem, mintha feltételezném, hogy ENNEK van olyan …

wpDiscuz