Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Gőgös Zoltán: Kövér László a beszédében elismerte a választási csalást

Kövér László a beszédében elismerte a választási csalást, de mindjárt védekezett is, hogy mi is trükköztünk a körzetekben.

1990-ben, miután 90-ben ellenfelek voltunk Pápán, ő Fidesz-Szdsz színekben indult, pontosan tudja, hogy akkor mi már nem voltunk olyan helyzetben, hogy felmérjük a valós támogatottságunkat, ráadásul a választójogi törvényt az ellenzéki kerekasztal aktív közreműködésével német mintára fogadta el a parlament.

Abban a rendszerben nem lehetett volna 42%-al kétharmada senkinek.

Remélem mindenki megérti, hogy egy újabb Fidesz győzelem esetén nem csak önkormányzatok nem lesznek, hanem csak a Fideszre lehet majd szavazni, ahogy Észak- Koreában.

Az ügynek ellenben van egy másik tanulsága. Az LMP mint a dögkeselyű repült rá az ügyre, és rendes kormányváltásra egyedül is képes erőként hatalmasat rúgott belénk.

Ezt teszi nap mint nap az Együtt is.

Bejelenti, hogy hol kinek a javára lép vissza, de soha nincs ott a jelölt. Mi is és a DK is több Ízben jeleztük, nem lehet 4-lista. Továbbra is várjuk, hogy ezt belássák, és valamelyikünkkel kössenek szorosabb szövetséget. Ebben az esetben lehet újra gombolni a kabátot, különben nem.

Gőgös Zoltán

...

Szólj hozzá