Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

A kormány mumusa: a gondolkodó civil

A kormány eszelősen fél a civilektől, hiszen történelmet elemis korukban ők is tanultak, akkor még nem tudták, milyen jól teszik. Hallottak ők a diktatúrák ellen fellázadókról, csak akkoriban még ők is odaképzelték magukat. Ez az idő elmúlt, ma ők a diktatúra fenntartói. Más a leányzónak az ő fekvése.

A kormány mumusa: a gondolkodó civil

A teljes letámadás jegyében íródott a 888-on a “forró ősz” eljövetelét beharangozó cikk, melyben megnevezték Gyetvai Viktort és a Független Diákparlament intézményét.

A függetlennek mondott szervezet egyik tagjáról már korábban bebizonyosodott, hogy szerepet vállalt a Hallgatói Hálózatban, amelyről a „régi” Magyar Nemzet kiderítette, hogy Soros Györgyhöz és Bajnai Gordonhoz köthető. Mára már az is ismertté vált, hogy a magát függetlennek tituláló diákparlament egyik meghatározó alakja egy Gyetvai Viktor nevű srác, aki rendszeresen részt vett kormányellenes demonstrációkon, valami oknál fogva az átlagos balhézók közül is sikerült kitűnnie, hiszen a rendőrség korábban már előállította. Az már szót sem érdemel, hogy a transzparenciát hangoztató Független Diákparlament másik vezetője egy Gyetvai Dániel nevű gyerek, aki a balhézó Viktor testvére.

-írta a portál

Gyetvai Viktor közösségi oldalán válaszolt az Orbánon kívül mindenkitől független, általunk pénzelt portálnak.

Kedves 888.hu!
Most, hogy az én arcképemmel sikerült illusztrálni a nem is tudom honnan hallucinált “rendbontást”, néhány gondolatot megosztanék Önökkel:
1. Abszurd, hogy egy sajtótájékoztatóval egybekötött szimbolikus performanszról rögtön “rendbontásra” asszociálnak. Ezt én önbeismerésnek tartom az Önök részéről. Ezek szerint nem tudják elképzelni, hogy békésen ki lehet állni fontos értékek mellett. Javaslom, hogy kövessék figyelemmel a civilek munkáját, akik nagyon sokszor az állam elmulasztott kötelességeit pótolják.

Gyetvai bejegyzésének folytatása:

2. Ez a cikk is azt bizonyítja, hogy egyszerűen nem újságírás, amit Önök folytatnak. Ez primitív propaganda.

3. Büszke vagyok rá, hogy a testvérem hozzám hasonlóan önkéntes alapon vesz részt egy civil szervezet működtetésében. Ezzel szemben az az igazán elfogadhatatlan, amikor Magyarországon állami tisztviselők jogosulatlanul juttatnak közpénz-milliárdokat rokonaikhoz és haverjaikhoz nap mint nap.

4. Mi azért dolgozunk, hogy egy sokkal modernebb oktatási rendszer legyen hazánkban. Bízom benne, hogy egyszer eljutunk oda, hogy aktív és tudatos állampolgárnak lenni nem rosszindulatot és lenézést szül, hanem példaértékűvé válik. Hogy egyszer az is alap lesz, hogy egy valódi újságíró nem vesz részt primitív propagandában.

Az említett cikk: goo.gl/v4xY7u.

Kapcsolódó cikkek:

A buta diák, a jó diák – lázadnak a srácok

Mai CEU, a préda-állat

 

Szólj hozzá